Categorie:Kluswiki

Uit EurosWiki

Welkom bij de Euros Kluswiki.

De bedoeling van deze wiki is om een archief te creeren van de kluskennis binnen euros, en om een omgeving te creeren waarbinnen een klusp/bouwploeg gezamelijk vorderingen en kluslijsten bij kan houden. Specifieke klussen kunnen hierbij uitgewerkt worden en met plaatjes/foto's verduidelijkt worden.

Kluskennis

Hier kunnen artikelen komen met betrekking tot polyester/epoxy verwerken, verven, lakken, etc. Ook kunnen hier klushandleidingen voor de boten toegevoegd en bijgewerkt worden.

Kluslijsten

Hier kunnen de huidige kluslijsten van de boten bijgehouden worden door de hele bouwploeg, zodat iedereen kan zien wie met welke klus bezig is, en hoe het daarmee staat. Ook kunnen oude kluslijsten bekeken worden om terugkerende problemen te spotten en te zien wat de standaardklussen zijn.

Inventarislijsten

Hier kunnen de inventarislijsten van de boten bekeken en bijgewerkt worden. Voeg niet alles wat toevallig bij de inventariscontrole aan boord ligt toe aan de inventarislijst, maar alleen als je vindt dat het altijd aan boord moet liggen.

Om te printen is er ook een Excelversie van de inventarislijsten beschikbaar.

Pagina’s in categorie "Kluswiki"

Deze categorie bevat de volgende 186 pagina’s, van in totaal 186.

K

R