Loading...
Menu Login

Lid worden

— – —

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in zeilen bij Euros!

 

Als het mooi weer is zeilen we bijna elke week met de zwaardboten op het Twentekanaal, naast onze thuisbasis op het Universitair Watersportcomplex. Iedereen mag altijd een keer mee komen zeilen om de sfeer bij de vereniging te proeven! Bijna elke woensdag borrelen wij altijd in de Sevende Camer. Dit gaat vaak gepaard met een heerlijk avondmaal. Super gezellig en je hoeft niet zelf te koken!

Introductieweekenden

Ieder voor- en najaar vinden er één of meerdere introductieweekenden plaats. In het voorjaar van 2023 gaan we een introductieweekend varen. Op 22/23 april gaan we met een Skûtsje, valken en een van onze boten gaan we de friese meren rond. Meer informatie is te vinden via deze link.

Wat wij doen

Lid worden bij de vereniging heeft een boel voordelen:

  • Zeilen met verenigingsboten in Enschede, Friesland, het IJsselmeer en op zee.
  • Om de week borrelen in de Sevende Camer.
  • Aansluiting vinden bij zeilers van alle niveaus, van wedstrijdzeiler tot af-en-toe-opstapper!
  • Je wordt ook meteen lid bij het Watersportverbond, dus je kan aan alle zeilwedstrijden meedoen!
  • Je kunt leren zeilen bij ons, want al onze schippers geven instructie

Je kan natuurlijk direct lid worden, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je eerst even kennis wil maken. Daarom mag je eerst even proberen, door mee te doen met een van de evenementen op onze agenda. De introductieweekenden zijn natuurlijk het leukst voor nieuwe leden, maar als die slecht uitkomen heb je nog genoeg opties. Kom bijvoorbeeld een middagje Laserzeilen op het Twentekanaal, of een avondje meeborrelen. Je mag als introducé ook eenmalig mee met een zeilweekend. Kies je hiervoor, neem dan even contact op met de organisatoren nadat je je ingeschreven hebt.

Meteen lid worden?

Gewoon meteen lid worden bij Euros? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in. Deze kun je vervolgens inleveren bij de secretaris. Dit kan persoonlijk, via het postvakje in het sportcentrum, per post naar Auke Vleerstraat 99, 7547 AN Enschede of per mail (ingescand/pdf ondertekend) naar secretaris@euros.nl.

 

Share:
Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024