Lid worden

/ /

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in zeilen bij Euros!

 

Zit je al langer te twijfelen over lid worden bij dé zeilvereniging uit Enschede? Twijfel niet langer, door ons je te laten overtuigen van hoe tof de zeilvereniging is!

Zodra het weer er naar staat, laserzeilen we bijna elke week op het Watersportcomplex, onze thuisbasis aan het Twentekanaal. Mocht je het leuk vinden om eens kennis te maken met onze sportiefste zeildiscipline dan ben je van harte uitgenodigd! Onder normale omstandigheden borrelen wij altijd op woensdag op het WSC. Dit gaat bijna altijd gepaard met een heerlijk avondmaal (door corona is dit op dit moment helaas niet mogelijk). Super gezellig en je hoeft niet zelf te koken!
Voor het laserzeilen kan je je inschrijven onder de volgende link:


Kom Laserzeilen! 👆


Onder normale omstandigheden vinden er ieder jaar ook twee introductieweekenden plaats. Dit zijn de voorjaarsintroductie (mei) en een najaarsintroductie (september). Helaas kan de voorjaarsintroductie dit jaar niet plaatsvinden door corona, maar mocht je toch met ons willen zeilen, neem dan contact op met de Secretaris via: secretaris@euros.nl.

Wat wij doen

Lid worden bij de vereniging heeft een boel voordelen:

  • Zeilen met verenigingsboten, in Enschede, Friesland, het IJsselmeer en de zeeën
  • Om de week borrelen in Enschede, op de Sevende Camer Online op Discord
  • Aansluiting vinden met zeilers van alle niveaus, van wedstrijdzeiler tot af-en-toe-opstapper
  • Je wordt ook meteen lid bij het Watersportverbond, dus kun je ook aan zeilwedstrijden meedoen!
  • Je kunt leren zeilen bij ons, want al onze schippers geven instructie

Meteen lid worden?

Gewoon meteen lid worden bij Euros? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in. Deze kun je vervolgens inleveren bij de secretaris. Dit kan persoonlijk, via het postvakje in het sportcentrum, per post naar Auke Vleerstraat 99, 7547 AN Enschede of per mail (ingescand) naar secretaris@euros.nl.