Welkom bij Euros Zeilen!

/ /
frontpage
Wie we zijn

D.Z. Euros is de studentenzeilvereniging van Enschede. Wij zijn de oudste vereniging aan de Universiteit Twente sinds de oprichting van de universiteit. Door de jaren heen zijn we gegroeid als een vereniging, met een uitgebreide, gevarieerde vloot waarmee onze leden kunnen zeilen. Bij Euros kun je genieten van verschillende zeilstijlen, waaronder: zeezeilen en racen op onze 9m "Jaffa", cruisen op de Waddenzee en Friesland op onze twee kleine kajuitkruisers, actief zeilen op onze Laser 2's of cruisen op skûtsjes.

Bijna elke woensdag is er een borrel in de Sevende Camer, onze bar aan het Universitair Watersportcomplex. In de winter onderhouden we onze vloot op maandag in onze grote loods.

ervaar euros
Introductieweekend

Tijdens de najaarsintroductie heb je de kans om onze vereniging, onze leden en het zeilen te leren kennen. We gaan zeilen met een deel van onze vloot en een skûtsje. We gaan naar Friesland, waar we een mooie tocht gaan varen.

De kosten voor het hele introductieprogramma bedragen € None. Hier zitten de huur van de boten, het eten, de accommodatie en andere kosten bij in. Het eten bij de introductieborrel en barbecue zijn hier ook bij inbegrepen. Het enige dat hier niet bij zit zijn de drankjes aan de bar en de treinreis naar Friesland.

 

5 april 2020 tot 26 april 2020

Je kan uit één van onze introductieprogramma's kiezen. Op vrijdagavond nemen we de trein naar Friesland, en zondagavond ben je weer terug in Enschede. Bij het introductieprogramma hoort ook de Introborrel, een welkomstborrel die in de Sevende Camer, de kroeg, gehouden wordt. Na het introductieweekend houden we ook een afsluitende barbecue, om nog ens met iedereen na te genieten van het weekend.