Wie we zijn

D.Z. Euros is de studentenvereniging van Enschede. Wij zijn een van de oudste verenigingen aan de Universiteit Twente sinds de oprichting van de universiteit. Door de jaren heen zijn we gegroeid als een vereniging, met een uitgebreide, gevarieerde vloot waarmee onze leden kunnen zeilen. Bij Euros kun je genieten van verschillende zeilstijlen, waaronder: zeezeilen en racen op onze 9m "Jaffa", cruisen op de Waddenzee en Friesland op onze twee kleine kajuitkruisers of actief zeilen op onze Lasers.

Bijna elke woensdag is er een borrel in de Sevende Camer, onze bar aan het Universitair Watersportcomplex. In de winter onderhouden we onze vloot op maandag in onze grote loods.


frontpage
ervaar euros

Introductie weekend

Tijdens de najaarsintroductie heb je de kans om onze vereniging, onze leden en het zeilen te leren kennen. We gaan zeilen met een deel van onze vloot en een Skûtsje. We beginnen in Heeg, waarna we een mooie tocht gaan varen.

De kosten voor het hele introductieprogramma bedragen €60,-. Hier zitten de huur van de boten, het eten, de accommodatie en andere kosten bij in. Het eten bij de introductieborrel en barbecue zijn hier ook bij inbegrepen. Het enige dat hier niet bij zit zijn de drankjes aan de bar.

Je kan met ons mee op de introductie van 17-19 mei. Op vrijdagavond nemen we de trein naar Akkrum, en zondagavond ben je weer terug in Enschede. Op 15 mei , de woensdag voor het weekend, hebben we een introductieborrel in de Sevende Camer, onze verenigingskroeg op het Watersportcomplex. Op woensdag 22 mei hebben we een barbecue bij de Sevende Camer.Meteen lid worden?

Wanneer je je meteen wilt inschrijven bij Euros, kun je het inschrijfformulier invullen. Deze kun je vervolgens inleveren bij de secretaris. Dit kan persoonlijk, via het postvakje in het sportcentrum van de UT, per post naar Auke Vleerstraat 99, 7547 AN Enschede of per mail (ingescand) naar secretaris@euros.nl

Vragen?

We beantwoorden graag vragen over het weekend of algemene lidmaatschapsvragen. Neem contact met ons op via vocie@euros.nl.