gave site

Hoi,

De site ziet er erg mooi uit. Het is nu de bedoeling dat we foutjes vinden. Nu heb ik iets gevonden. In het uitgifte schema, staat 28 oktober dubbel in de lijst.

Groeten,
Willem

Oh ja, er moet ook een link naar de wiki op. Daar hebben we op de vorige site hard voor moeten werken, dus kan op de nieuwe site niet ontbreken.

Willem

Toegevoegd

Hoi,

Er zijn diverse links op het interne deel van de site die het niet doen. Je kunt er gewoon niet op klikken. Bijvoorbeeld "uitgifte prijzen en tarieven".

Groeten,
Willem

Het interne deel is inderdaad nog niet af, deze links worden binnenkort toegevoegd

Ik heb 2 opmerkingen:
1) Na het inloggen kreeg ik direct een "pagina niet gevonden" foutmelding
2) Zijn er meer mensen die moeite hebben met het lezen van de teksten? Ik vind het heel onrustig lezen. Volgens mij is het contrast met de achtergrond niet groot genoeg (de letters zijn te grijs of de achtergrond is te wit?). Misschien ligt het aan mijn monitor :-)


2) Zijn er meer mensen die moeite hebben met het lezen van de teksten? Ik [....]

Yep. Ondanks dat ik begrijp wat de webcie probeert te bereiken komen vlakken tekst heel 'fel' wit over, omdat je (althans ik) erg moet concentreren op de letters.

Misschien kunnen de letters één graadje donkerder grijs? Ik denk dat dat al heel veel uit moet maken.

Ik heb de kleur van de tekst iets donkerder gezet, het is nu #393939 i.p.v. #494949

3) Als je in SAIL op een bootnaam klikt krijg je ook een "pagina niet gevonden"

Gefixed

Het uitgifteschema is nu verbeterd. Het idee was dat je steeds 24 uur verder ging, maar bij het wisselen van zomer- naar wintertijd kan je 24 later nog steeds in dezelfde dag zitten, dus daar ging het mis. Maar nu is dat hopelijk geen probleem meer.

Misschien kan de gallery ook in hetzelfde kleurenschema worden gezet als de nieuwe site?
Nu lijkt het er zo 'naast' te staan.

En het euros logo (linksboven) is bij mij niet meer te zien. Slechts een wit vlak is zichtbaar

In welke browser is dat?
Als het is in Internet Explorer 6, is het een bekend probleem, die kan namelijk geen transparante-PNG plaatje weergeven.

Ja, IE6. Ik zag later dat het in andere browsers (Safari & Firefox) wel werkte. Ok, know bug, dus feature ;-)

Of we gebruiken geen transparante png zodat het wel werkt...

Als ik bij Mijn Account - inschrijvingen - alle inschrijvingen op Waddenweek 1 klik, krijg ik pagina niet gevonden.

Dat zelfde geldt voor ZOEF en Wat nou Wad. Geldt het misschien voor alle evenementen die al geweest zijn?

Het geldt voor alle evenementen, deze functie is namelijk nog niet af. Het is alleen jammer dat je dat je de melding krijgt pagina niet gevonden, hier zullen we binnenkort naar kijken.

De poll doet het bij mij niet, of ik kan in ieder geval niet uitvinden hoe ik kan stemmen.
En als ik de poll te groot en niet zo mooi vind, dan mag ik zeker zelf aan de slag met css om dat op te lossen?

Verder mooie site! En ik ben blij dat ie nu aan euros.nl zit gekoppeld.

Hey,
Ik vind de bordeaux rode balk boven de hoofdpagina nogal groot, waardoor ik meer moet scrollen. Als deze iets subtieler (smaller) wordt gemaakt is scrollen minder nodig denk ik. En da's niet omdat ik zo lui ben, maar je krijgt een mooier overzicht van wat er allemaal staat. En het midden gedeelte in een eigen scrollend vak vind ik vaak ook erg mooi. Wellicht een idee?
grtz. Alice

ik vind de groote wel mee vallen eerlijk gezegt ... hangt een beetje af van je scherm resolutie natuurlijk ...

mischien is het handig om links in het gastenboek naar een nieuwe pagina te laten verwijzen ... en ook boven aan het fotoboek een knop met terug naar de site ..

Even vanuit het lekker warme Australie een dikke hulde voor de nieuwe site! (Okok, ik ben een beetje laat misschien, sorrie)

Een suggestie:

Kan er bij de ledenlijst een 'lid vanaf' of een 'aantal jaren lid' worden toegevoegd? Dat plaatst iedereen denk ik wat meer in perspectief. (ik was natuurlijk een beetje geschokt toen ik op mijn profiel zag dat ik alweer 7 jaar en 12 weken lid ben, maar ben wel weer nieuwsgierig hoe dit bij andere zit :)

Cheers,
Arjan

Het aantal stemmen dat gedaan zijn bij een enquête klopt niet in het overzicht. Het lijken er precies 4 keer teveel te zijn.

Wij hebben dit probleem ook geconstateerd, maar gebruiken een module voor de enquête en weten niet waar het probleem vandaan komt. Het aantal stemmen in het overzicht is met factor n vermenigvuldigd, waarbij n per lid verschilt. Voor de Webcie geldt n = 1. Het is dus een erg raar probleem, waar wij zelf geen last van hebben.

Gelukkig geldt n=4 voor Willem. Sommige mensen hebben n=9 en dan heb je altijd kans dat de giek door de dekluiken heen komt zetten.