Loading...
Menu Login
29 december

Website Release 1.0.34

Martijn Verkleij Nieuws

Vandaag heeft de Webcie release 1.0.34 uitgebracht. Het was al weer even geleden sinds de laatste keer dat de website was vernieuwd, dus hebben we een tweetal dagen van de vakantie opgeofferd om jullie wat nieuws voor te schotelen.

De belangrijkste vernieuwingen vinden we in SAIL en in de voorbarige release van het thema dat op termijn de oude gaat vervangen.

SAIL

SAIL stuurt nu een REPLY-TO header mee met alle SAIL mails. We kwamen er namelijk achter dat er mensen waren die op zo'n mail reageerde, in de veronderstelling dat die dan bij de orga van het evenement aan kwam. Dat was niet zo, maar nu wel.

Het was niet mogelijk in de front-end om een enkele organsator van een evenement te wijzigen (commissie kon wel al). Dat kan nu wel, onder de term "owner" kun je nu wijzigen wie als organisator wordt aangemerkt. Handig als er een koker gevonden is, dan kan die de mails nu ontvangen van de website!

Je kunt de inschrijvingen nu ook in gesorteerde volgorde uitprinten.

Nieuw thema

Als een soort voorproefje, en om van jullie feedback te krijgen over vernieuwingen die gepland zijn, kun je nu al een kijkje nemen naar het nieuwe thema!

Om het nieuwe thema te bekijken, klik je "UIKit" aan in de themawijziger, die je onderaan elke pagina vindt.

Als je standaard het nieuwe thema wilt gebruiken, kun je kiezen om je standaardthema te wijzigen, dit kan in de profiel in de instellingen. Als je dat instelt, wordt het thema automatisch toegepast elke keer als je inlogt. Als je uitlogt wordt het thema weer teruggezet naar het standaardthema.

Tot slot is ook eindelijk de willekeurige-foto feature teruggekeerd! Wel alleen in het nieuwe thema, en ook alleen als je ingelogd bent. Dit is nu voornamelijk om te voorkomen dat foto's uit verborgen albums tevoorschijn komen (veel oude foto's zijn verborgen voor privacyredenen).

We hopen dat velen van jullie blij zijn met de verbeteringen die zijn aangebracht. Als je wat tegenkomt wat niet klopt willen we je graag wijzen op de feedbackknop die zichtbaar is als je inlogt in het dropdownmenu onder je naam. Dat mag ook een aantal steekwoorden zijn! Zie je iets wat niet in de haak is en wil je het graag laten zien? Gebruik dan imgur om een schermafbeelding te uploaden en stuur de link door via het feedbackformulier met een beetje uitleg!

Groetjes, ook namens de Webcie,

~Verkleij

 

Release 1.0.34:

 • SAIL:
  • Added reply-to to the organizer's email to SAIL mails.
  • You can now change the responsible person of an event. Convenient if you want to change it to the person that cooks for example.
  • You can now print a sorted enrollment list.
 • Themes:
  • You can now choose a default theme, applied on login.
  • A new theme, "UIKit", is now available. It is a work in progress and will in due time become the default.
  • The random photo feature has returned at long last, in the new theme.
 • Phone numbers are now validated when someone becomes a member
 • Your own member list profile now does not show more information than it would for other members
 • News pagination did not redirect correctly
 • Some small UI changes.
Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024