Loading...
Menu Login
05 juni

Lustrumevenementen

Denise van Brenk Nieuws Archief

De zomer staat voor de deur en de meeste zeilers hebben de bootjes op het water al weer gevonden. Voordat iedereen wegdoezelt in de zon met een witbiertje of rosé'tje willen we jullie graag even wijzen op de komende evenementen.

Lustrumweekend: zaterdag 30 - zondag 31 augustus
Het belooft een heel gaaf weekend te worden met al heel veel leuke leden en oud-leden! Er zijn nog wat plaatsen vrij, dus schrijf je snel in (inschrijven kan tot 31 juli)

Dies-borrel: woensdag 3 september
Volgens de statuten is de vereniging opgericht op: "twee september negentienhonderd vier en zestig". Dat betekend dat we dan echt 50 jaar bestaan! Dit willen wij graag vieren met een bijzonder feestelijk eerste borrel van het collegejaar!

Lustrumgala: vrijdag 14 november
Natuurlijk mag ook een gala niet ontbreken aan dit feestelijke jaar. De voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar je kunt al wel inschrijven voor een gave avond in eens een ander pak dan zeilpak. Meer informatie zal nog volgen. We kunnen jullie al wel vast vertellen dat we rond 21 uur met de bus vanaf het watersportcomplex naar een geheime locatie zullen vertrekken. De prijsindicatie staat op dit moment op 35 euro. Natuurlijk zijn partners ook welkom.

Zet de data in je agenda en schrijf je in via SAIL!

Mocht je jaloers zijn op de mensen die al shinen in gave lustrumkleding of wil je graag nog iets extra's bestellen? In september zullen wij nogmaals kleding bestellen bij de drukker. Ook kun je tot 31 juli het lustrumboek bestellen, welke begin september geleverd zal worden.

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024