Loading...
Menu Login
16 mei

Zeezeilen met Jaffa!

Madelon Voets Nieuws ArchiefStoppen met waaien doet het nooit, maar inmiddels schijnt bij vlagen de zon en ligt Jaffa met smart te wachten tot ze weer mag doen waar ze zo goed in is: zeezeilen! Na een zomer overgeslagen te hebben, gaat Jaffa deze zomer wel op stap met dit jaar een tocht richting het zuiden: de Kanaaleilanden. 

Dit gebied tussen Engeland en Frankrijk leent zich ideaal voor een fantastische vakantie op zee. Een mengeling tussen Engelse en Franse gebruiken definieert de Kanaaleilanden, maar de eilanden staan ook bekend om de natuurlijke havens, de grillige kusten, de romantische baaien en de grote getijverschillen: de perfecte uitdaging voor iedere zeiler. En met iedere zeiler bedoelen we ook echt iedere zeiler. Om met het zeezeilen mee te gaan hoef je immers geen zeezeilervaring te hebben, met een gezonde dosis enthousiasme kom je al een heel eind. Tevens zal er uiteraard niet alleen maar gezeild worden, veel sightseeing hoort er natuurlijk ook bij.

Als je nu denkt: dit lijkt me echt supergaaf! Ga dan vooral mee! Jaffa gaat de volgende weken zeezeilen:
Periode 1: Week 29, 14-20 juli
Periode 2: Week 30, 21-27 juli
Periode 3: Week 31, 28 juli-3 augustus (vol!)
Periode 4: Week 32, 4 - 10 aug 

Het zeezeilen wordt georganiseerd door de Zeezeilcommissie. Heb je dus nog vragen over het zeezeilen of wil je wat meer info? Ze zijn te bereiken op zeezeilcie@euros.nl. Direct inschrijven voor een zeezeilperiode kan via SAIL 

 

 

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024