Loading...
Menu Login
05 mei

Plan nu een mooie zeilvakantie!

Kasper van Loobergen Nieuws Archief

De zomer is in aantocht, dus is hoog tijd om alvast een leuke zomervakantie te plannen. Gelukkig biedt Euros hiervoor volop mogelijkheden!

Tijdens de zomer kun je met Euros op twee manieren op vakantie: De eerste mogelijkheid zijn de Frieslandzwerfweken. Dit zijn twee evenementen waarbij je op Raaskal, De Witte Draeck en een aantal Valken door Friesland kunt cruisen. Zo kun je ook ene keer wat andere wateren verkennen dan je normaal ziet tijdens een gemiddeld Eurosweekend ziet. Daarnaast kun je tijdens zo'n week een hoop leren en flinke stappen zetten richting een waardigheid. Tijdens deze weken wordt op de Ebenhaëzer overdag instructie gegeven aan de maten van het schipperscollege, maar 's avonds zoeken de kleine bootjes ons vlaggenschip weer op zodat er tot in de kleine uurtjes aan de bar kan worden nageborreld. Er is nog volop plaats op beide Frieslandzwerfweken.

Als je de mogelijkheden van de Ebenhaëzer een keer écht goed wilt leren kennen zijn de Waddenweken een echte aanrader. Tijdens een Waddenweek vaar je een week lang op de Ebenhaëzer op de Waddenzee. Er worden altijd meerdere Waddeneilanden bezocht, maar zo nu en dan wordt er 's avonds ook droogvallen zodat je bijvoorbeeld lekker kunt barbecuen op de bodem van de zee. De Waddenweken vormen een ideale mogelijkheid om je vakantie lekker ontspannen door te brengen. Helaas is Waddenweek 1 al vol, maar voor Waddenweek 2 is nog volop plek.

Wil je deze zomer graag mee met één of meerdere van deze weken? Schrijf je dan snel in via SAIL.

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024