Het is vol in de loods

/ /
11 Nov 2013

Het is vol in de loods

door Kasper van Loobergen

Boten in de loodsAls je sinds afgelopen woensdag in de loods is geweest kan het je niet zijn ontgaan dat het er een stuk voller is geworden. Raaskal, De Witte Draeck en Jaffa hebben het ruime sop verwisseld voor een plaatsje in onze warme, droge loods zodat ze weer helemaal klaargemaakt kunnen worden voor een nieuw zeilseizoen. Namens Herjan, onze materiaalcommissaris, wil ik iedereen die geholpen heeft bij het uit het water halen van de bootjes hartelijk bedanken. Jullie hulp wordt erg gewaardeerd.

Zoals elk jaar is er weer een lange lijst met klussen die gedaan moeten worden voordat de boten weer het water in kunnen. Daarom zal er de komende tijd iedere maandagavond hard geklust worden om onze boten klaar te maken voor een nieuw vaarseizoen. Bij het klussen kan ieders hulp erg goed gebruikt worden. Ik zou iedereen willen vragen om binnenkort een keer op maandagavond naar de loods te komen om te zorgen dat onze bootjes komend voorjaar weer in topconditie te water gelaten kunnen worden. Ook als je nog nooit hebt geklust of als je vindt dat je twee linker handen hebt ben je van harte welkom om langs te komen. Er zijn altijd ervaren klussers bereid om je te helpen en de fijne kneepjes van het klussen bij te brengen.

Als extra service voor de klussers zal er voorafgaand iedere klusavond, om half zeven, een warme maaltijd klaarstaan. Hiervoor moet je vooraf wel even inschrijven via SAIL. Meestal zal er rond half acht begonnen worden met klussen.