Loading...
Menu Login
21 augustus

Welkom bij Euros Zeilen!

Tjibbe van der Laan Mededeling Archief

Facebook groepVergeet niet onze facebook-pagina te liken: D.Z. Euros. 

Hier vindt je ook alle actiefoto's die verzonden zijn naar foto@euros.nl, de foto's van het openingsfestival en de foto's van de teambuildingsactiviteit Kratstapelen!

 

Ga mee op een najaarsintroductie!

Gezellig dat je een kijkje neemt op de website van Euros Zeilen. Euros Zeilen is de zeilvereniging uit Enschede met de meest uitgebreide vloot ten opzichte van alle andere studentenvereningen uit het land! Euros Zeilen biedt jouw kajuitzeilen, instructievaren, zeezeilen, het varen op een klipperaak en daarnaast nog een heel gezellige vereniging bomvol commissies die door en voor jouw activiteiten organiseren. 

Voor iedereen heeft Euros Zeilen wat te bieden. Nog nooit op een zeilboot gezeten, maar wel erg nieuwsgierig geworden? Na een beginnerscursus heb je de smaak snel te pakken en leer je binnen de kortste keren te varen op de instructieboot. Je CWO-diploma al gehaald en op zoek naar uitdaging? Kies voor het ruime sop en ga zeezeilen met het scherpjacht Jaffa. Waddenzee meer jouw terrein? Ga in opleiding bij het schipperscollege en wordt schipper op ons homeship de Ebenhaëzer.

Omdat Enschede ons niet de mogelijkheden biedt om lekker te zeilen, zijn wij voornamelijk te vinden in Friesland, het wad, IJsselmeer en de zee. In het weekend van 22, 23 september organiseren wij een Najaarsintroductie waarin je kennis maakt met een grote selectie van onze vloot. Op vrijdagavond kom je aan boord van de klipperaak, drinkt een drankje aan de bar van het schip en slaapt vervolgens in een kooi in het vooronder. Overdag zeil je op één van onze zelfgebouwde kajuitjachtjes, een valk of een snelle Laser. Mocht je het eerste weekend verhindert zijn, dan is er ook nog een kans om het weekend erna mee te gaan. Najaarsintroductie 2 vindt plaats op 29, 30 september. En bijna vergeten te vertellen: Het kost maar 35 euro!

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024