Loading...
Menu Login
24 juni

Euros door naar finale Nationale Clubkampioenschap Teamzeilen

Menno Tammens Nieuws Archief

- Het Euros-team is bij de Silverfleet-races van de het Nationale Clubkampioenschap Teamzeilen in Lelystad tweede geworden en heeft zich daarmee geplaatst voor de Goldfleet-races op 20 en 21 oktober in Rotterdam.

Bij teamzeilen varen teams met meerdere boten wedstrijden tegen elkaar. De wedstrijden op Nationale Clubkampioenschap Teamzeilen worden gevaren in de Maxfun 25, met 2 boten per team. Elke wedstrijd gaat tussen 2 teams, waarbij het team van de boot die vierde wordt in de wedstrijd verliest. Hierdoor moet je dus soms je winnende positie opgeven om je teamgenoten te helpen, want met een eerste en vierde plaats verlies je de wedstrijd.

Opmerkingen:

Hidde Dijkstra
4 jaar, 3 maanden geleden

<p>Inmiddels zijn ook de livebeelden van de finale beschikbaar op http://www.omroepflevoland.nl/uitzending-gemist/video-player?p=silverfleet+zeilwedstrijden. Doordat er wat dingen stuk gingen tussendoor duurt het even voor de eerste wedstrijd begint en zit er een pauze tussen de eerste en de tweede wedstrijd. In de eerste wedstrijd vaart Euros in de rode boten, en in de tweede zijn we gewisseld naar de blauwe.</p><p>De eerste wedstrijd is niet zo spannend aangezien we bij de start meteen 3/4 liggen. De tweede is blijft echter spannend tot aan de finish en is een echte aanrader om te bekijken. Deze begint vanaf ongeveer 62 minuten.</p>

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024