Loading...
Menu Login
16 juni

Plan een mooie goedkope vakantie!

Serena Dorrestijn Mededeling Archief

 

Met nog ongeveer 2 weken tot aan de tentamenweek, is het nu het moment om lekker je vakantie uit te gaan zoeken op de momenten dat je het allemaal even niet meer ziet zitten met de studie. 

Naast zuipvakanties in Turkije, Salao of Cherso bieden wij je ook een zeer scherpe en mooie deal waarbij voor ieder iets wils is! 

Allereerst zijn daar de FrieslandZwerfWeken. Deze vinden plaats in de eerste twee weken van de vakantie. Mooi varen op kleine bootjes overdag, en 's avonds gezellig met zijn allen borrelen op de Ebenhaëzer. Tijdens de FrieslandZwerfWeek kom je eens op plekken in Friesland waar je je anders niet zou wagen. Een mooi weekje vakantie is gegarandeerd! 

Daarnaast is er nog een evenement die niet aan je Euroscarrière mag ontbreken, namelijk de beroemde waddenweken op de Ebenhaëzer. Met een leuke groep leden ga je samen met 3 bemanningsleden van de Ebenhaëzer een week het wad op. Je doet niet alleen maar eilanden aan, maar valt ook droog op mooie plaatsen. Naast dat er natuurlijk geborreld en gestapt wordt, staan de waddenweken ook bekend voor spannende tochten waarbij je om 3 a 4 uur 's nachts vertrekt zodat je samen met het getij je bestemming bereikt. 

Kijk wat het beste bij je past, wat je leuk lijkt, en wanneer je kunt! Euros ziet je graag op een (of meerdere ;)) weken in de vakantie op onze boten! 

 

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024