Loading...
Menu Login
25 april

Herken je deze?

Tjibbe van der Laan Nieuws Archief

Lena promoot er op los!

Dames en Heren! De  beruchte voorjaarsintroductie komt er weer aan. Op zaterdag 12 en zondag 13 mei is Euros  Zeilen samen met jou te vinden op de vele meren die Friesland rijk is. De afgelopen dagen heb jij ons waarschijnlijk gespot op of rondom de Universiteits gebouwen. Mochten wij jouw interesse hebben gewekt, lees dan snel verder.

In het weekend van 12, 13 mei varen wij met leden en introducees op de Friese wateren voor maar 35 euro! Vrijdagavond verzamelen we ons op treinstation Enschede, waarna we onze reis voortzetten naar Akkrum. Na een overnachting op ons homeship de Ebenhaëzer, zullen we de volgende ochtend vroeg van start gaan om te zeilen op de klipperaak en de andere kleine bootjes. Onze vereniging heeft een erg brede range van zeilboten. Om te beginnen hebben wij ons instructiebootje Jonkie. Net als een valk leer je in dit bootje de basis van het zeilen. Wil je iets meer comfort? Dan zijn de waterratten echt iets voor jou. Deze kajuitbootjes zijn door de vereniging zelf gebouwd! Tot slot nemen wij voor de sportieve zeilers onder ons de Lasers mee.

De kosten bedragen 35 euro per persoon. Deze prijs is inclusief boothuur, maaltijden en tussendoortjes. Je moet zelf je weekendretour naar Akkrum moeten betalen (indien je geen OV-chipkaart hebt). Ook drankjes die je aan de bar van de Ebenhaëzer drinkt zijn voor eigen rekening. Dit kost je 1 euro per stuk. Ga jij ook mee? Schrijf je dan nu in!

Opmerkingen:

Tomas Jansen
4 jaar, 3 maanden geleden

<p>Beter gaat iedereen mee met de intro, reserveer nu je plek <a href="http://www.youtube.com/watch?v=NfA1sYKEtTU">in de laser!</a></p>

Niels de Boer
4 jaar, 3 maanden geleden

<p>Nice, mooi filmpje</p>

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024