Loading...
Menu Login
10 april

Heenvaarders Bedankt!

Serena Dorrestijn Nieuws Archief

Afgelopen weekend heb je wellicht foto's of gave verhalen voorbij zien komen op facebook. Afgelopen weekend zijn de kleine bootjes afgereisd naar Friesland en bijna allemaal hebben ze nu hun bestemming bereikt. Via deze weg zou het bestuur graag alle leden bedanken die zich hard hebben ingezet, als een malle hebben gevaren en onderweg nog klusjes hebben gelegd. Leden zoals jullie hebben we nodig, zonder heenvaart, geen evenementen!

Een kleine update: Raaskal en Jonkie liggen weer heerlijk thuis in hun box in Akkrum. Alleen Teerling moet nog tijdelijk op een vreemde locatie overnachten. Teerling ligt momenteel in Lemmer. We zijn nog op zoek naar een schipper en bemanning die haar binnen 2 weken naar Akkrum zou willen brengen, op tijd voor de I-waterrat op 21 april. Wil je een leuk dagje uitgiftevrij varen? Mail dan even naar het bestuur!

Ook zijn we nog op zoek naar een schipper voor het eerste weekend van het seizoen! Het gaat hierbij om het trainingsweekend op 14/15 april. Allebei de boten zitten zo goed als vol. Rest ons alleen nog een schipper. Mocht je nog willen varen kan hiervoor contact worden opgenomen met de instructiecommissie.

Hulde aan de helden van de heenvaart, en we hopen alle leden snel tegen te mogen komen op het water! 

Opmerkingen:

Steven te Brinke
4 jaar, 2 maanden geleden

<p>Tevens hulde aan enkele bestuursleden voor het zoeken en vinden van sommige belangrijke bootonderdelen, zoals een giek.</p>

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024