Loading...
Menu Login
30 januari

SOG, BOG en KOG- momentjes

Serena Dorrestijn Nieuws Archief

Ken je dat gevoel? Een enorme waslijst aan actiepuntjes, bergen werk voor je studie te hebben, het gevoel te hebben dat je toch echt eens moet gaan klussen, maar aan het eind erachter komt, dat je eigenlijk een dag lang niets tot weinig uitgevoerd hebt?

Dit is een schets waar ik mezelf de afgelopen week veel in heb herkend. Een agenda vol met afspraken, tentamens in de aantocht en een bestuursjaar dat geen pauze neemt, en dat juist nu, met het vaarseizoen steeds sneller naderend, steeds drukker wordt. Dit waren de momenten waarvan ik aan het begin van mijn bestuursjaar zei: “Als je het goed plant, kun je praktisch alles naast elkaar doen!”.
Optimistisch, dat was het denk ik.. En toch is dit bestuursjaar een van de beste dingen die ik ooit besloten heb. En ook iedereen nog na alle bezuinigingen etc. aan zou blijven raden!

Afgelopen maand hebben we met het gehele bestuur een bestuurstraining ondergaan, georganiseerd vanuit de SU. Tijdens deze vergadering zeer veel geleerd over elkaars maar ook zeker je eigen sterke en zwakkere punten. Soms confronterend, maar erg leerzaam. Aan het eind van de training hebben we allemaal een kaart naar onszelf gestuurd die een maand later naar ons verstuurd zal worden. Erg vreemd, om met roze stift op een aanzichtkaart te schrijven: Lieve Serena...

 De afgelopen tijd wordt er hard geklust in de loods, en ook de Ebenhaëzer is weer van de partij! Nu meer dan ooit hebben zowel de Ebenhaëzer als de kleine bootjes JOUW aandacht nodig! Kom dus wanneer je tijd hebt een klusje leggen in  onze mooie loods. Het bestuur zal ervoor zorgen dat er voor harde werkers altijd een heerlijk vers kopje koffie klaar zal staan.


Tot in de loods, op het loodsfeest & op borrels!

 

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024