Loading...
Menu Login
09 januari

Nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden... en memorabele momenten

Mariska van Essen Nieuws Archief

Nu de kerstdagen weer achter de rug zijn, het nieuwe jaar knallend is ingeluid en ik inmiddels gillend wegren zodra iemand ook maar het woord oliebol over zijn lippen probeert te krijgen, is het tijd om weer in een gewoon leefritme te komen. De vakantie is voorbij en de meesten van ons zullen inmiddels door beginnen te krijgen dat de tentamenweken zo langzaamaan weer voor de deur zullen staan. Vol goede moed en met de beste voornemens voor het nieuwe jaar weet ik zeker dat we de komende periode ook weer tot een goed eind zullen brengen.
Dit zal zeker het geval zijn met de komende activiteiten. Mocht je nog niet genoeg gegeten hebben tijdens het Euros-kerstdiner, de kerstdagen en oud- en nieuw, dan kun je je hart ophalen bij het drie-gangen-diner dat het roeibestuur komende woensdag voor ons neer gaat zetten. En om het jaar helemaal goed te beginnen, doe je natuurlijk mee aan de 'Welkom 2012'-pubquiz van de EJC op 18 januari! Zo weet je zeker dat 2012 voor jou goed begint bij Euros. 

Ondanks het feit dat het de afgelopen twee weken vakantie was en iedereen het rustig aan deed, heeft het bestuur niet stil gezeten. Zo hebben wij onze bierflesjeskerstboom al weer opgeruimd, zijn de rekeningen betaald en zijn alle mailtjes beantwoord. Er is zelfs nog vergaderd met een aantal commissies de afgelopen twee weken! En natuurlijk was er de bardienst van 3 januari, waarbij hulde voor degene die hierbij geholpen hebben, jullie hebben aan het begin van dit jaar al een voorsprong weten te behalen! Door deze drukte, hadden ook wij wat behoefte aan rust, waardoor het ene bestuurslid richting Duitsland is afgereisd, een ander richting de Ardennen en weer een ander heeft de skilatten maar eens ondergebonden. Zo zie je maar weer, ook het 48e heeft genoten van de feestelijke periode. 

Dan kan ik jullie nog melden dat we zo na de kerstvakantie al weer een nieuw lid hebben mogen verwelkomen, de eerste uit dit kalenderjaar! Ook deze is afkomstig uit de doegroep van Euros tijdens de kick-in van het afgelopen jaar. Het was dus zeker een goede zet om een doegroep te hebben en ik hoop dan ook van harte dat dit ook dit jaar gerealiseerd kan worden. Maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Ik hoop jullie in 2012 weer veelvuldig tegen te komen, oud en jong, zodat we er samen een mooi zeilseizoen van kunnen maken en een hoop memorabele momenten zullen beleven. 

Met vriendelijke groet

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024