Loading...
Menu Login
16 december

Waarom ook alweer zoveel feestjes in december?

Bas Lahuis Nieuws Archief

Zoals in het vorige stukje al geschreven zit de agenda ook in de winter bomvol activiteiten. Zoals bijvoorbeeld vorige week. Deze week is uiteindelijk een beetje in het teken komen te staan van het Sinterklaas vieren. Zoals ieder jaar was de goede Sint op een mooie woensdagavond te gast bij onze mooie vereniging. Velen van jullie zullen hierbij aanwezig zijn geweest, en hebben dus dezelfde verbazing gevoeld bij het aanschouwen van de Sint van dit jaar. Na veel speculeren over wie er nu onder die weelderige witte baard kon zitten bleek dat vrijwel iedereen het achteraf fout had. De volledige Sint en Pieten crew bleek uit vrouwen te bestaan. En zeg nu zelf, wie verwacht er nu dat er een vrouwelijke Sint langs komt. Deze avond was zeer geslaagd, nadat na een kleine omkleedsessie bleek dat de Sint en haar Pieten aardig wat alcoholische versnaperingen tot zich hadden genomen.

Ook vorige week was er zoals iedere maandagavond een klusavond. Deze was voor de gelegenheid omgedoopt tot Sinterklaas-klusavond waarbij alle aanwezigen hun schoen konden zetten in de verwachting van een presentje, wat dan ook veelvuldig werd gedaan.

Al met al was het dus een zeer geslaagde week.

Als we vooruitkijken naar volgende week zien we dat er ook in de laatste week voor de kerstvakantie nog genoeg te doen is. Zo is er maandag een eerstejaarsklusavond waarbij we hopen veel eerstejaars te trekken die ons dan nog vaak komen helpen in onze mooie loods.

Volgende week staat ook het kerstdiner op het programma. De kerstdinercommissie heeft ervoor gezorgd dat er dit jaar een diner van maar liefst 13! gangen op tafel komt te staan. Naast al dit lekkere eten is het ook een unieke gelegenheid om al je euros vriendjes en vriendinnetjes eens op een andere manier tegen te komen dan op een zeilboot of op een borrel.

Tot slot wens ik iedereen alvast een fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar als ik jullie niet meer tegenkom voor die tijd.

 

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024