Loading...
Menu Login
14 november

Tentamens, lasagne en vliegende boten.

Denise van Brenk Nieuws Archief

Naast alle tentamens heeft het bestuur het nog best druk gehad vorige week, zo hadden we vrijdags een constitutieborrel in Groningen. Uiteraard  hebben we het hier erg gezellig gehad, ook al moesten twee van onze helden de laatste trein richting Akkrum hebben, zij gingen Jonkie en Raaskal overvaren. Tijdens dit stukje terugvaart zijn de bootjes via het IJsselmeer richting Kampen gegaan, helaas viel wel de wind uit op het moment dat ze bij het IJsselmeer waren aangekomen.
Afgelopen donderdag hebben we met het bestuur een aantal lasagne uitgeprobeerd, dit met het oog op de aankomende constitutieborrel. Na iedere lasagne moest er een eindoordeel komen, deze varieerden van oke, maar geen sensatie tot zeer verrassend. Hier is een overduidelijke winnaar uitgekomen, dus als jij altijd al benieuwd was waar je de lekkerste lasagne kunt bestellen, kun je dit gewoon een keertje aan het bestuur vragen.
Ook was vorige week de constitutieborrel van roeien, waar we natuurlijk met zijn zessen aanwezig waren om het bestuur van roeien een goed jaar te wensen.
Op het moment van schrijven worden de bootjes vanuit Hengelo richting Enschede gevaren. Aanstaande woensdag zal dan ook een kraan komen om de bootjes uit het water te tillen, dit is altijd een spectaculair gebeuren, iets wat je echt een keer gezien moet hebben!

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024