Loading...
Menu Login
03 november

Pasta smoelen, duizend liters koffie en atje-skilatje

Tjibbe van der Laan Nieuws Archief

En toen was het alweer november. Ruim twee weken na onze wissel is onze agenda flink vol gestroomd met constitutieborrels, BV’s, commissievergaderingen en andere Euros activiteiten. Er gaat geen dag voorbij zonder dat het woord Euros mijn brein heeft gepasseerd.

De commissiemarkt heeft een berg eerstejaars enthousiast gemaakt voor verschillende commissies. Een aantal commissies zijn al hard van start gegaan. Volgende week is het tijd voor de Eerstejaarscommissie om bijeen te komen, waarin zij gave plannen zullen smeden voor de maand november. De PRcie telt ondertussen al 4 leden en zal ook spoedig van start gaan. Zelfs Sinterklaas is al actief en heeft een brief naar mij verstuurd. Op 7 december zal hij tijd voor Euros vrij maken om een biertje met jou te drinken. Het wordt zeker weer een dolle avond. Kom langs om bij hem op de knie te zitten of om even aan zijn baard te jeuken. Ik merk dat ik aardig in het PRco-vak begin te rollen. De huidige alinea bevat alweer een aantal zinnen die jou proberen over te halen om op een borrel te komen. Doe dat dan ook vooral!

Afgelopen woensdag werd er gekookt door de eerstejaars onder begeleiding van de C.O.C.K. commissie. Sander en Martijn hebben een heerlijke pasta voor ons bereid. Ondertussen schoot Martijn van Dijk een paar pasta smoelen op de foto voor het ledenbestand. Mocht je nog geen foto hebben: binnenkort kun je je smoel terugvinden op het interne deel van de website. Dinsdag heeft het barteam maarliefst 1200 man voorzien van koffie/thee, tijdens de tentamens in het sportcentrum. Hulde voor de mensen die mij daarmee hebben geholpen! En heb je de foto gezien van de klipperrace in het maandblad van het Saxion? Volg Euros op Facebook, via deze link: http://www.facebook.com/pages/DZ-Euros/211826662178159

En wat er nog gaat komen? Morgenmiddag vertrekt het bestuur weer suit-up naar het hoge noorden. Met onze groene stropdassen zullen we de Nico eens van de binnenkant bekijken en ons wagen aan het befaamde Atje-Skilatje tijdens de constitutieborrel van MayDay! 

 

Namens het 48e,

Tjibbe van der Laan

PR-commissaris der D.Z. Euros

 

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024