Loading...
Menu Login
14 juli

Positie Jaffa in de Brestrace III -update

Hidde Dijkstra Nieuws Archief

De wind is blijkbaar toch niet zo gunstig geweest als voorspeld, want Jaffa is nog niet gefinished. Ze liggen op dit moment bij kaap finistère en ze verwachten vannacht rond 0.00 te finishen. Ze zijn echter zeker niet de laatsten want aan de posities te zien liggen de Ilona en de Surprised ook nog in de buurt. Helaas heeft de website van de organisatie geen overzicht van wie er al gefinished zijn, dus het is moeilijk te zeggen hoe ze precies liggen in het veld.

Update: Jaffa is vandaag vanwege heel weinig wind (0-3 variabel) maar heel weinig opgeschoten. Sinds ongeveer 21.00 zit er weer wat gang in en zijn ze nog ongeveer 35 mijl van de finish verwijderd. Er staat nu een zuidwesten wind en hopelijk zijn ze nu voorbij Ilet d'Ouessant en staat de spi erop en kunnen ze die vol houden.

Opmerkingen:

nienke.kea@gmail.com
4 jaar, 2 maanden geleden

<p>Daan's reactie op mijn vraag of ze kaas al bereikt hebben.</p><p>"Vanavond? Net aangekomen en nu schoonmaken. Wedstrijd helaas niet helemaal reglementair uitgevaren vanwege gebrek aan wind. Wel leuke wedstrijd!"</p>

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024