Loading...
Menu Login
05 juni

Wat doe jij deze zomer?

Anouk Hol Nieuws Archief

Nog maar een maand te gaan en dan is het alweer zover, zomer! Uiteraard zal Euros Zeilen zoals elk jaar weer vele leuke vakantie weken aanbieden. Naast het zeezeilen op Jaffa wordt er uiteraard ook gevaren met de rest van onze prachtige vloot. In de weken van 2 t/m 8 juli en 9 t/m 15 juli zullen respectievelijk Frieslandzwerfweek 1 en 2 gevaren worden. Verder worden er in de weken van 16 t/m 22 juli en 23 t/m 29 juli resectievelijk waddenweek 1 en 2 gevaren!

Frieslandzwerfweken:

Elk jaar organiseert de instructiecommissie een tweetal instructieweken in de zomer. Overdag wordt er gevaren met Jonkie, Teerling en Raaskal en waar nodig worden er valken bijgehuurd. Eten, borrelen en slapen wordt gedaan op de Ebenhaezer welke speciaal voor deze weken wordt overgevaren naar Akkrum! Tijdens de frieslandzwerfweken wordt er vaak een mooie tocht gevaren waarbij vaak plaatsen zoals Sneek, Langweer en Grou worden bezocht. Wil jij waardig worden voor een van deze boten of een mooie tocht varen in de zomer, dan kan je deze week niet missen!

 

Waddenweken:

Tijdens een waddenweek worden er overdag mooie tochten gevaren met de Ebenhaezer op het wad. Omdat op het Wad altijd rekening moet worden gehouden met het getij wordt er soms ook 's nachts gezeild of zeer vroeg uitgevaren, beide zeer bijzondere ervaringen! 's Avonds wordt er vaak aangelegd in een van de havens van de eilanden of valt de ebenhaezer droog op het Wad. De weken staan bekend om zijn mooie tochten en de vele gezelligheid aan boord. Pas op, Waddenweek 1 is bijna vol!

 

Schrijf je daarom snel in voor een van de weken en beleef een fantastische vakantie met D.Z. Euros!

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024