Loading...
Menu Login
24 mei

Race mee van Scheveningen naar Brest

Daan Sprünken Nieuws Archief

Brest, sinds haar ontstaan een belangrijke haven en met een rijke historie op nautisch gebied. Gelegen in de prachtige Rade de Brest is het een stad waar verder geen fuck te doen is. Maar Brest ligt in Frankrijk, en Frankrijk is waar de kaas is. Daarom moeten we er met grote spoed heen!

Op zaterdag 9 Juli vertrekt Jaffa met jou aan boord uit de haven van Scheveningen. We knallen als eerste over de startlijn (nieuwe mast, nieuwe zeilen), en varen non-stop met de grootste spoed, de hoogste snelheid, en geweldigste gaafheid in een all-out race naar de finish. Jawel, het zeezeilen begint dit jaar met deelname aan de Scheveningen-Brest Race!

Je kan nog mee met Friso, Jeroen, en Daan. We zoeken mensen die er niet voor terugschrikken om vier dagen in volle vaart te varen. Noodles, TTP'tjes, en tomaten houden ons naast de gebruikelijke catering fysiek op topniveau om zonder terughouden te knallen. Taktiek, navigatie, en zeiltrim houden ons naast het gebruikelijk vermaak mentaal scherp om optimaal te finishen.

We zoeken jou, want we zoeken klasse. We zoeken jou, want we zoeken ambitie. We zoeken jou, want we willen winnen. Kom jij bij ons op de boot?

Opmerkingen:

Anonymized member
4 jaar, 1 maand geleden

<p>Goed verhaal! Hulde! En veel succes!</p>

peter.nes@gmail.com
4 jaar, 1 maand geleden

<p>schrijf mij maar bij op het ouwe lullen standby lijstje....Knallen met die boot, moet de week erna toch aan de overkant zijn.</p>

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024