Loading...
Menu Login
03 februari

Lezingen 2011

Anouk Hol Nieuws Archief

Ook dit jaar worden er weer een reeks lezingen georganiseerd. Kom in een zestal dinsdagen jouw zeil skills verbeteren en krijg de laatste informatie voor een zeer geslaagd zeilseizoen. De volgende lezingen staan er op de planning:

·15-02-2011 Trimlezing: Wil jij komend seizoen ook de 18 knopen halen met Jaffa dan komt de informatie van deze lezing zeker van pas!
·01-03-2011 Navigatie lezing 1, IJsselmeer: Tijdens deze lezing wordt je op de hoogte gebracht van alle zaken die je tegen kunt komen bij het navigeren op het IJsselmeer zoals het gebruik van kaart, passer en plotter.
·08-03-2011 Navigatie lezing 2, Waddenzee: Deze avond word er meer verteld over navigatie op de Waddenzee met o.a. de onderwerpen getij en stromingen.
·15-03-2011 Navigatie lezing 3, Zeezeilen: Komende zomer wordt er gezeezeild naar Noord-Spanje! Wil je kijken of zeezeilen bij je past of je zeil skills verbeteren voor komende zomer, kom vanavond dan zeker!
·22-03-2011 Schipperslezing: Hoe zorg je dat je bemanning zo snel mogelijk leert? Hoe leg je iets duidelijk uit? Dit alles komt aan de orde in deze lezing.
·29-03-2011 Basis theorie lezing: Deze lezing is zowel geschikt voor beginner om de basistheorie van het zeilen te leren als voor mensen die al vaker gevaren hebben, maar de theorie nog een keer willen ophalen.

In het begin van het vaarseizoen zal een astro navigatie lezing volgen, om het varen nog spannender en leuker te maken!