Loading...
Menu Login
18 januari

Inschrijving Zeezeilen Geopend

Jeroen Harmsen Nieuws Archief

Zoals ieder jaar heeft de Zeezeilcommissie weer een mooie bestemming voor het zeezeilen gevonden. Dit jaar zal Noord-Spanje het doel zijn. Het wordt toch weer een keer tijd om met een Euros boot de Golf van Biskaje over te steken. Met Jaffa zullen in 4 perioden van 2 weken de mooiste havenplaatsen langs de Franse en Spaanse kust bezocht worden.

Iedereen die het leuk lijkt om hiermee mee te gaan kan zich inschrijven via SAIL of door een mailtje te sturen naar zeezeilcie@euros.nl. Er zijn 24 plaatsen beschikbaar en er kan ingeschreven worden tot 1 april.
De perioden zien er als volgt uit:
- Periode 1: Nederland - Frankrijk. 2 juli tm 15 juli.
- Periode 2: Frankrijk - Spanje. 16 juli tm 29 juli
- Periode 3: Spanje - Frankrijk. 30 juli tm 12 augustus
- Periode 4: Frankrijk - Nederland. 13 augustus tm 26 augustus
Als je mee wilt kun je een mailtje sturen naar zeezeilcie@euros.nl met daarin de perioden dat je tijd hebt en je voorkeuren. De Zeezeilcommissie gaat hiermee dan na 1 april een indeling maken. Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.
Tijdens het zeezeilen is het zeezeilreglement van kracht. Dit is te vinden op het interne deel van de site.
Twijfel je nog of je een gave vakantie op Jaffa wilt? Stuur ons dan ook even een mailtje met je vragen of spreek ons binnenkort een keertje aan op een borrel. Een hele mooie optie is de zeezeilborrel op woensdag 2 februari. Tijdens deze borrel zal er een heerlijke maaltijd gekookt worden door de Zeezeilcommissie, en wordt de bestemming en de route verder toegelicht. Een borrel die je niet mag missen dus!
Wij hopen op veel inschrijvingen!
Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024