Loading...
Menu Login
10 oktober

Euroslid wint de P-activisme Prijs

Giske Lagerweij Nieuws Archief

Dag beste Eurosleden!

Na weken van spanning was het vrijdag eindelijk zover! De P-uitreiking 2010. Anouk Hol, één van de Euros-dames, heeft deze prijs dit jaar in de wacht gesleept.

Voor de mensen die niet weten over welke prijs ik het heb. Elk jaar is het mogelijk om iemand te nomineren voor deze prijs. De genomineerde studenten hebben binnen één jaar zijn/haar Propedeuse gehaald en is daarnaast (enorm) actief geweest bij een vereniging (of meerderen).
Arjan was hiervan op de hoogte en heeft Anouk genomineerd, met als resultaat een cameraploeg op het watersportcomplex. Er is een filmpje gemaakt, waarin zowel Anouk als Arjan zijn hierin te bezichtigen. (Zodra het filmpje bij Euros binnen is, zal deze geshowd worden.) Het filmpje was erg leuk. Euros stond weer even in de publiciteit.

De afgelopen weken heeft Anouk bijna alle leden op de hoogte gebracht van haar nominatie voor de prijs, maar we mochten er niet over speculeren of praten. Er niet over praten is (bijna) onmogelijk bij Euros, we zijn veels te trots op ons lid :) Vandaar ook dit berichtje op de website en de belofte dat het filmpje aan iedereen getoond gaat worden. 

Via deze manier; Anouk! Van harte gefeliciteerd! Geniet van je mooie kado, alle aandacht en de commotie erom heen ;)

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024