Zomer --> Vakantie --> Zeilen

/ /
14 Jun 2010

Zomer --> Vakantie --> Zeilen

door Inge Boomkamp

De zomer is weer in aantocht, dus vakantie! En dan heb je natuurlijk alle tijd om te gaan zeilen. Gelukkig zijn er nog een aantal plekken vrij op de Frieslandzwerfweken en in de Waddenweek. Dus ga mee!

Frieslandzwerfweek (3/7-9/7) en (10/7-16/7):

Waddenweek 1 (17/7-23/7):

Wil je echt vakantie vieren! Dan is het combi-arrangement een aanrader; Frieslandzwerfweek 2 en Waddenweek 1.  Gratis --> Goede slaapplaats tijdens de Waddenweek! Maar beperkte plaatsen, dus snel inschrijven.

 

Frieslandzwerfweek (3/7-9/7) en (10/7-16/7):

Met Raaskal, Teerling en Jonkie op ontdekkingstocht in Friesland. Overdag lekker zeilen en bezoekjes brengen aan lieve kleine plaatjes. Instructie is een optie, maar lekker luieren ook. Wat jij wil, het is tenslotte vakantie. 's Avonds kan er lekker geborreld en geslapen worden op de Ebenhaezer.(Kosten liggen rond de 100-120 euro excl. drank)

 

Waddenweek 1 (17/7-23/7):

De bemanning (Frans, Willem en vooral Wietse) heeft op de planning staan om  gaaf te zeilen over de Waddenzee. Ze zetten zich volledig in voor bijzondere tochten, zoals bijvoorbeeld nachtzeilen, waarbij we met z'n allen knipperende verlichte tonnen moeten herkennen en terugvinden op de kaart. Natuurlijk kan er ook wel een keer gestapt worden. Maar de intentie van deze week is dat iedereen mee helpt om gaaf te varen, uitslapen kan ook thuis :p. (Kosten liggen waarschijnlijk onder de 100 euro)