Loading...
Menu Login
22 maart

Update Klusseizoen

Inge Boomkamp Nieuws Archief

Beste allemaal,

Ik zie door de bomen het bos niet meer! Wat moet er nog veel gebeuren voordat de boten weer zeilklaar zijn. Onze hulp is nodig, eigenlijk van iedereen. Dus heb je twee linkerhanden, vind je schipperscollege leden eng, kun je juist goed klussen of heb je maar een beetje tijd. Het maakt niet uit, kom gewoon een keer richting watersportcomplex!  Hieronder volgt een overzichtje van alle boten inclusief Jaffa, met klussen, contactpersonen en vaste klusdata. Contactpersonen mogen natuurlijk dit berichtje subtiel aanpassen.

Groetjes,

Inge

inge@euros.nl

 


Ebenhaezer:

Dit jaar is het ruim helemaal opnieuw ingetimmerd, de indeling van de slaapkooien is veranderd en de wc's en ruimingang zijn verplaatst. Het plan is om begin april richting Workum te gaan, maar daarvoor zullen de volgende taken nog gedaan moeten worden.

Taken: Kooien inbouwen, Wastafels inbouwen, Houtwerk lakken, inruimen

Vaste klusdagen: Maandagavond en zaterdag.

Contactpersoon: Cor (Cor_huisman@xs4all.nl)

 

Raaskal, Teerling en Jonkie

De stofvrije week is voorbij, het is tijd voor de laatste klussen. Ook moet er voor de heenvaart begint, op 2 april nog ingeruimd worden.

Vaste klusavond: Maandagavond

Contactpersonen: Pim en Jeroen O (bestuur@euros.nl).

 

Jaffa

Terwijl de andere boten richting heenvaart werken, moet Jaffa nog terugkeren naar Enschede. De verwachting is dat dit rond 2 april gebeurd. Hierna zal een klusmaand volgen waarbij alle hulp nodig is, zodat Jaffa rond 1 mei weer richting Monnickendam kan gaan en met de Voorjaars Intro en de North Sea Regatta kan gaan deelnemen.

Klusmaand: 5 april t/m 1 mei

Contactpersonen: jaffa@euros.nl

 

 

 

 

PS: De lolbroek onder ons vraagt nu gelijk: Inge, wanneer ben jij er dan? Nou, als ik pech heb, heb ik vanaf 8 april zeeen van tijd. Dus zal ik vanaf dat moment regelmatig op het WSC te vinden zijn.

 

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024