Loading...
Menu Login
02 maart

Cafe Race 2010

Annelies Rave Nieuws Archief

Na meer dan 2 jaar is hij terug van weggeweest, de CafeRace! Op 9, 10 en 11 april 2010 zal de CafeRace voor de 16e keer plaatsvinden, dit keer in Heeg. De CafeRace is een zeilrace waar studenten uit heel het land aan meedoen. Met een valk vaar je van dorpje naar dorpje, heel Friesland door. Je mag zelf de route bepalen en hoe groter de afstand is die je aflegt, hoe meer punten je verdient, namelijk Fryske Mylen. Om na te gaan waar je allemaal bent geweest, is het de bedoeling dat je in elk dorpje aanlegt en in een cafe een lekker drankje drinkt en het bonnetje meeneemt. Zo ben je het hele weekend lekker op het terras aan het zitten en aan het zeilen. Maar je kunt ook op andere manieren punten verdienen: de Crea Mylen, hoe leuker jij je boot versiert, hoe meer punten je haalt! En dat is nog niet alles, bij de CafeRace mag je je op alle mogelijke manieren ervoor zorgen dat je boot sneller gaat, behalve het gebruik van de motor: dus denk hierbij aan roei-installaties en andere creatieve oplossingen die je zelf mag bedenken. Het thema van dit jaar is Bodemloos!

Wij hopen dat jullie allemaal in grote aantallen aanwezig zullen zijn. Het is de bedoeling dat mensen teams van 4 maken. Wij zorgen voor boten, eten en dergelijke. Tijdens het weekend wordt er in tenten geslapen. Op de camping is een zaaltje aanwezig dus ontbijten en avondeten hoeft niet in de kou! En hier kan natuurlijk ’s avonds goed gefeest worden.De kosten zijn 65 euro voor het hele weekend, dit is inclusief eten, camping, valken.

Wil je je inschrijven? Mail dan naar caferace2010@gmail.com en je krijgt een inschrijfformulier toegestuurd. Dit formulier is ook op de site (www.cafe-race.nl) te vinden.

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024