Loading...
Menu Login
26 augustus

Evenementen overzicht

Anne Visscher Nieuws Archief

De zomervakantie is alweer bijna voorbij en de zeil evenementen staan weer voor de deur. Hieronder een overzicht van de komende evenementen, waaronder:

  • het Friesland Zwerfweekend;
  • de NajaarsZOEF;
  • I-ZB;
  • I-Jaffa;
  • en JORT-i

5-6 september: Friesland Zwerfweekend.
Wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd! Met de boten Jonkie, Raaskal en Teerling wordt er gevaren in Friesland, waarbij gezelligheid bovenaan staat. Schippers zijn ook welkom. Je kan je opgeven op Sail of een mailtje sturen naar instructie@euros.nl.

19-27 september: NajaarsZOEF.
Zeezeilen op Jaffa. Wachtjes draaien, meezwemmende bruinvissen, de zonsondergang op zee, en aan het einde van de oversteek een welverdiend havenbiertje in een onbekende haven. Je kan je opgeven via sail of een mailtje sturen naar zeezeilcie@euros.nl.

10-11 oktober: I-ZB.
Instructie op de laser2. Lekker hard over de Friese Meren knallen en leer hoe je moet zeilen op een laser2. Voor zowel beginner als gevorderde. Je kan je opgeven via sail of een mailtje sturen naar zwaardcie@euros.nl.

10-11 oktober: I-Jaffa.
Instructie op Jaffa. Leer de boot kennen of ga voor je waardigheid; iedereen kan mee varen! Maar vol = vol. Je kan je opgeven via sail of een mailtje sturen naar instructie@euros.nl.

17-18 oktober: JORT-i.
Het laatste evenement van het jaar. Instructie op Jonkie, Raaskal en Teerling. Tijdens dit weekend leer je varen op de Frieslandboten van de Eurosvloot. Er zal veel instructie worden gegeven, maar ook de gezelligheid zal niet ontbreken! Je kan je opgeven via sail of een mailtje sturen naar instructie@euros.nl.

Als je mee wilt met één of meerdere evenementen, geef je dan zo snel mogelijk op, want vol = vol!