Loading...
Menu Login
25 augustus

Waddenweek 1 & 2

Ijsbrand Visser Nieuws Archief

Nou daar zit ik dan met een biertje achter de computer. Na al dat nieuws van die kleine bootjes ook nieuws van het grote werk. De Ebenhaëzer dit jaar natuurlijk weer flink zijn best gedaan om het Wad (wat?) onveilig te maken.

( Even voor de nieuwe mensen, er wordt elk jaar door de vereniging 2 waddenweken georganiseerd voor elk +/- 25 man. In deze 2 afzonderlijke weken wordt er over het algemeen gevaren op (je raad het al), waarbij de nodige kroegjes worden verkend. )

Naast het gebruikelijk feesten in de havens, is er dit jaar natuurlijk veel gezeild, gebbq't en vrouwen gescoord (door de mannen dan). Oh er zijn trouwens ook vrouwen door vrouwen gescoort! Je maakt veel mee als maat op de Ebenhaëzer, maar Orioniswaddenweek sloeg weer alles... Mijn natte droom werd werkelijkheid! Een sextet (met z'n 6en dus) vrouwen! En zelf ben ik er ook aan een blijven hangen. Op Waddenweek 2 is Schier nog even onveilig gemaakt met een niet nader te noemen skelter incident, maar dat verhaal gaat snelgenoeg over de euroddels... Over Waddenweek 1 weet ik vrij weinig, maar het zal ook wel een mooi piratenfeestje geweest zijn. Zag in iedergeval mooie foto's!

Al met al, weer een top zomer voor de Ebenhaezer!

Ah, zou ik bijna vergeten, natuurlijk liep deze zomer niet helemaal vlekkenloos... Vlak na WW2 was er lek ontdekt in de boot. Maar gelukkig is dit snel opgelost zonder veel problemen.

Tot de intro.

IJsbrand

Opmerkingen:

Niels de Boer
4 jaar, 3 maanden geleden

<p>je bent er aan 1 blijven hangen? toch niet weer aan die trien he :)</p>

Ijsbrand Visser
4 jaar, 3 maanden geleden

<p>Niels wat denk je zelf... ?? Die is van Petje</p>

Anonymized member
4 jaar, 3 maanden geleden

<p>Als 1&nbsp;van de zes wilde ik ook nog even melden dat ik heb een top week vond!! Iig de waddenweek met Orionis dan...Bij de andere weken was ik er niet bij!</p><p>En even over dat lek, mijn bedje is gewoon nat geworden hoor!! En dat kwam niet door mij of door die mooie brunette naast mij, maar door het water wat de boot binnen was gelopen...of nog in de boot zat, zo iets...Of misschien kwam het door het stelletje dat boven mij lag, dat kan natuurlijk ook nog :) Misschien was het ijs gesmolten? hahahahahaaa</p><p>Einde reactie.</p><p>&nbsp;</p>

Anonymized member
4 jaar, 3 maanden geleden

<p>Haha ik (ook een van de zes...) vond het een topweek! Volgend jaar sowieso weer!<br />Nogmaals superbedankt mannen van de Ebenha&euml;zer. <br />Wad! Wat? WAD! Ja Wat? Wad!<br />Overigens is Ijsbrand aan mij blijven hangen en ik ben niet die trien :P<br />xxx</p>

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024