Loading...
Menu Login
21 juli

Anne en CW achtste na dag 1 van het WK Laser 2

Hidde Dijkstra Nieuws Archief

Na de eerste dag van het WK Laser 2 staan Anne en CW achtste met 3 punten achterstand op nummer 7 en 4 punten op nummer 6. Dit na een 9e, 4e en 15e plaats. Als ze erin slagen om die laatste score een eenmalige uitschieter te houden kunnen ze nog flink gaan stijgen zodra de eerste aftrekwedstrijd in het spel komt (doorgaans na 5 wedstrijden).

Zoals vanouds staan Nigel en Keith, en zitten Lisa en Matthias hen strak op de hielen met de Scheer broertjes daarachter op wat grotere afstand.. Met zwaarder weer in aantocht gaan Nigel en Keith hun voorsprong waarschijnlijk uitbouwen, aangezien dit weer hen beter ligt dan Lisa en Matthias. De hoogste Nederlandse boot op dit moment de boot van Carmen en Sytze die op dit moment op de 5e plek ligt. 

Al met al zijn er 37 boten aan de start van het WK verschenen, wat het hoogste aantal voor een EK/WK in de laatste 4 jaar is. Voor de mensen die graag alle uitslagen willen bekijken; deze zijn te vinden op http://www.yachtsandyachting.com/news/?article=147686

Opmerkingen:

Daan Sprünken
4 jaar, 1 maand geleden

<p>Vandaag een 9, 10 en DNC gevaren. Maar in de laatste wedstrijd zijn 14 boten niet gestart! Update volgt hopelijk snel... Ondertussen staan ze op de 9de plaats, nog net voor Frits die wat geklommen is in het klassement. <a href="http://www.wpnsa.org.uk/results/Laser2/laser2.htm">http://www.wpnsa.org.uk/results/Laser2/laser2.htm</a></p>

Anonymized member
4 jaar, 1 maand geleden

Hoi! Hier even een update van de slachtoffers zelf :) Vandaag was er Wind! Eerste twee wedstijden ging wel lekker, bij de laatste helaas toch gezellig met zn allen om onder spi bij de benedenboei. Helaas begaf onze spinakerboom het bij deze actie. Zonder spiboom natuurlijk geen wedstrijd ;) Dus maar naar huis gegaan. (En na dat kwartiertje zwemmen kwamen de eerste boten al weer voorbij om te finishen na hun volgende rondje.) Verder is de omgeving van Weymouth bijzonder toeristisch, verandert het weer hier iedere tien minuten (van veel regen naar weinig regen) en is het echt erg gaaf varen op t middelandse-zee blauwe water en op de mooie golfjes. Zout water is als stuurman wel wennen.... Groetjes!

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024