Loading...
Menu Login
06 juli

Sneekweek

Anne Visscher Nieuws Archief

Tijdens de Sneekweek (1 t/m 6 aug) zal de klipper van GSZ Mayday, de Nicolaas Mulerius weer aan het starteiland liggen. Dit is dé plek waar je wordt voorzien van een goede maaltijd, een lekker koud biertje en de mooiste feestjes! Op www.sneekweek.nl kan je kijken wat de Sneekweek inhoud. Je kan je opgeven tot 19 juli voor de Sneekweek.

Doe je mee aan de Sneekweek, of vind je het gewoon leuk om één of meerdere dagen langs te komen, laat dit weten aan Paulien of Ymkje, dan kun je gezellig mee-eten en drinken voor hele aantrekkelijke prijzen:

 

arrangementen:

 

Weekkaart                   € 65,-              ontbijt, lunch en diner 2 t/m 8 augustus

 

Dagkaart                      € 12,50           ontbijt, lunch en diner

 

Dagkaart (za)               € 12,50           ontbijt, lunch en BBQ

 

Weekendkaart             € 22,50           ontbijt (2x), lunch (2x) en BBQ (za) en diner (zo)        

 

Er zijn maximaal vijftig plaatsen beschikbaar per dag en daarom is reserveren voor een weekkaart verplicht. Reserveren voor een dagkaart is gewenst.

Omdat er op de Nico tot in de vroege uurtjes geborreld zal worden is het niet mogelijk om aan boord te overnachten. Het is daarom verstandig om een tent mee te nemen!

Voor meer informatie of om te reserveren, bel:

 
Paulien Struyk               06-25250809

Ymkje Hoekstra            06-55334369

 

Of Mail: Sneekweek@gszmayday.nl

Opmerkingen:

Anne Marks
4 jaar, 1 maand geleden

<p>Tijdens de Sneekweek kun je natuurlijk&nbsp;niet alleen gaan zuipen op de Nico, je kunt ook een Laser 2 van Euros mee nemen en mee doen met de wedstrijden!</p><p>Om mee te doen aan de&nbsp;achterhoede-competitie of om nu eindelijk eens die Duitsers van hun eeuwige eerste plek te stoten. En daarna natuurlijk lekker eten, na-borrelen en sterke verhalen vertellen op de Nico!</p><p>&nbsp;</p>

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024