Tweede Lustrum Sevende Camer: Wipe Out

/ /
26 Mei 2009

Tweede Lustrum Sevende Camer: Wipe Out

door Daan Sprünken

Wipe Out Op woensdag 10 juni is het zover, het 2e lustrum van de Sevende Camer op het Watersportcomplex! Het lustrum zal gevierd worden door een parodie op dit populaire tv-programma met aansluiten een groot Unionfeest. Hiervoor zal de loods van DZ Euros worden omgebouwd tot een ware feestlocatie. De Wipe-out zal bestaan uit een grote “stormbaan” die je als team van 5 personen moet zien te overwinnen. Dit zal natuurlijk niet zonder de meest hilarische bloopers kunnen gebeuren. Voor de toeschouwers zal er ook een activiteit zijn, er zullen namelijk ZORB-ballen beschikbaar zijn waarmee over het water gelopen kan worden. Dit is een unieke mogelijkheid om het Twente kanaal eens van een andere kant te beleven!

Feest Het feest zal beginnen rond 22:00. Hiervoor worden zowel de loods van Euros Zeilen als de Sevende Camer omgebouwd tot een geweldige feestlocatie. Tijdens het feest een band zorgen voor een goede sfeer, waarna een DJ de rest van de avond zal vullen.

Programma Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:
19:30 Wipe-Out 22:00 Union-feest

Inschrijven Inschrijven kan via het mailadres wipeout@drv-euros.nl. Let wel op want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Een team moet bestaan uit 5 personen. Na ontvangst van je aanmelding krijg je een bevestigingsemail met instructies voor het betalen van het inschrijfgeld. Je inschrijving is pas definitief nadat de 5 euro is ontvangen.

Contact Voor vragen kan er contact opgenomen worden met de commissie via wipeout@drv-euros.nl.