Loading...
Menu Login
24 april

Zeilen in de zomervakantie!

Inge Boomkamp Nieuws Archief

Zoals je gemerkt hebt is er veel animo voor alle evenementen en zitten sommigen vol. Maar niet getreurd want komende vakantie zijn er nog genoeg momenten om te gaan zeilen! De vakantie wordt geopend met de instructieweek, vervolgens de frieslandzwerfweek en de waddenweek. Ook wordt er tussendoor gezeezeild, daarvoor is nog 1 plek vrij!

Instructieweek: 3 - 10 juli:

Raaskal, Teerling, Jonkie. Laser en misschien een valk gaan mee om jou te lerenzeilen! De nadruk ligt hier op instructie en serieus varen. Er zal ook genoeg tijd zijn voor gezelligheid, de ebenhaezer gaat mee als borrelboot!

Frieslandzwerfweek: 10 -17 juli:

Lekker door Friesland toeren met de Frieslandbootjes. De nadruk ligt hier minder op instructie en meer op gezelligheid, stappen en borrelen.

Waddenweken: 17 – 24 juli en 24-31 juli:

Op dit moment lijkt het erop dat de waddenweken al vol zijn. Maar waarschijnlijk komen er wel plekken vrij of misschien krijg je wel voorrang omdat je wel de hele week mee kunt! Dus lijkt het je leuk om een week het Nederlandse wad met bijbehorende eilanden te verkennen schrijf je dan vooral in op de reservelijst of stuur een mail naar de secretaris (secretaris@euros.nl). Wie weet kun je nog mee!

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024