SWB verbetervoorstel

/ /
28 Mrt 2009

SWB verbetervoorstel

door Daan Sprünken

Het stroopwafelbeleid is de afgelopen jaren wat in het slop geraakt. Maar misschien dat 2009 het jaar is waarin deze lekkernij zijn retour maakt bij Euros. Kassa helpt met de stroopwafeltest: bij de Lidl vind je niet de goedkoopste, maar wel de lekkerste stroopwafels voor tijdens of na het zeilen.

Harwin Reemeijer 3 years, 7 months geleden Reageer

Voor wie het interesseert, de uitzending is hier te zien:

http://player.omroep.nl/?aflID=9213441

De test begint op ongeveer 3 / 4.

Willem Godlieb 3 years, 7 months geleden Reageer

Als beleidsinitatiefnemer van het SWB ben ik groot voorstander van een gedegen stroopwafelonderzoek. Ik wil me name organisatoren van evenementen op het hart drukken dat een evenement onmogelijk geslaagd is zonder stroopwafels. Frederik zal dit jaar de eerste zijn die wordt getest op zijn stroopwafeldeskundigheid bij de organisatie van de heenvaart.

Frederik Koopman 3 years, 7 months geleden Reageer

Natuurlijk zullen er stroopwafels zijn tijdens de heenvaart. Welke niet zelf respeteerende inkoper vergeet deze nou?

Inge Boomkamp 3 years, 7 months geleden Reageer

Toevalligerwijs zijn de boodschappen voor de heenvaart gedaan bij de Lidl. Echter waren de stroopwafels in Enschede uitverkocht. Dus hebben ze afgelopen weekend de stroopwafels van de AH te eten gehad. Hopelijk smaakten ze toch.

 

Willem Godlieb 3 years, 7 months geleden Reageer

De stroopwafels waren uitstekend. De boodschappen waren ook in het geheel uitstekend van kwaliteit. Hulde voor de boodschappers!