Loading...
Menu Login
08 februari

Portugal deze zomer de bestemming van het zeezeilen

Friso Bergsma Nieuws Archief

Portugal is dit jaar de bestemming van het zeezeilen. Zoals ieder jaar heeft de zeezeilcommissie weer een leuke bestemming gevonden. Met Jaffa zal in 4 perioden van 2 weken geprobeerd worden de mooiste havenplaatsen te bezoeken aan de Portugese kust.

Iedereen die het leuk lijkt om hiermee mee te gaan kan zich inschrijven via SAIL of door een mailtje te sturen naar de Zeezeilcie. Er zijn 24 plaatsen beschikbaar en er kan ingeschreven worden tot 15 april.

De eerste periode begint op 27 juni, de tweede op 11 juli, de derde op 25 juli en de laatste op 8 augustus. 21 augustus zal Jaffa weer aankomen in Monnickendam. Als je mee wilt kun je een mailtje sturen naar zeezeilcie@euros.nl met daarin de perioden dat je tijd hebt en je voorkeuren. De zeezeilcommissie gaat hiermee een indeling maken. Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.

Twijfel je nog of je een gave vakantie op Jaffa wilt? Kom dan naar de zeezeillezing op donderdag 26 februari, of de zeezeilborrel op woensdag 4 maart. De lezing zal om 20:00 uur beginnen in de Bastille zaal 5. Hier kun je leren navigeren op zee, en terecht voor al je vragen over het zeezeilen deze zomer. Tijdens de borrel zal er een heerlijke maaltijd gekookt worden door de zeezeilcommissie, en wordt de bestemming en de route verder toegelicht. Schrijf je dus in voor deze activiteiten!

Als je in de zomer niet kunt zeezeilen, of je wilt eerste een korte periode zeezeilen: Er is een korte oefenperiode op zee (zoef) van 2-7 juni met vertrek vanuit Scheveningen. Ook hiervoor kun je je inschrijven door een mailtje te sturen of door je in te schrijven op SAIL.

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024