Loading...
Menu Login
16 oktober

Klipperrace 2005

Harwin Reemeijer Nieuws Archief

Het is drie jaren geleden dat ik (niet lachen) in Enkhuizen aan boord van de Ebenhaëzer stapte. Ik had het heenvaren vanaf Workum op vrijdag moeten missen, maar kennelijk had ik nog meer gemist. Na een klim over wat klippers kwam ik op de Ebenhaëzer. Buiten op het dek trof ik twee leden, van verschillend geslacht, zittend op de giek strak tegen elkaar met af en toe de mannenarm om de vrouwenschouder. Hum dat is nieuw. Ik kreeg giebelend zoals jonge meisjes kunnen doen te horen: "Hihi neehoor er is niets aan de hand, het is allemaal spel hihi". Jaja dat zal wel...

Drie jaren later is dat kinderspel toch wel enigszins uit de hand gelopen. Hans en Leonie wonen alweer een tijd in hun huis in Deventer en afgelopen zomer hebben ze de knoop doorgehakt om te trouwen. Ze wilden een knusse bruiloft met een kleine gastenlijst. En bij een bruiloft hoort natuurlijk een huwelijkskado met gepaste verpakking, maar het standaard envelopje is ook zo saai. Gelukkig hebben studenten altijd tijd over dus werd er een ludieke kadoverpakking bedacht. Hidde ging aan de slag met de computer en niet lang daarna stonden Martin en Helmich aan het lasapparaat. De afronding heeft plaatsgevonden in de loods met inzet van Ellert, Jurjen, Harwin, Marinus en eerdergenoemde personen. En al zeg ik het zelf, het resultaat mag er wezen!

19 september jongsleden was de huwelijksdag. Ik kan vertellen dat het kado goed is ontvangen en inmiddels een mooi plekje heeft gekregen op een vensterbank ergens in Deventer.

Omdat ik nog regelmatig wordt gevraagd naar de foto's heb ik ze hier in het fotoboek gezet. Het zijn vooral foto's van het bouwen want van de trouwdag zelf heb ik helaas geen foto's. Er staan ook wat foto's van de bruidstaart gemaakt door Alice en afgerond met hulp van het duo Ellert en Hindrik. Dit betreft de roemruchte Ultimate Double Layered Chocolate Cake zoals bruidgom Hans (chocoladefan) die (voor het eerst?) heeft geproefd tijdens de Klipperrace 2005. De bruidtaart bestond uit 4 van deze double layered taarten tegen elkaar aan. Dus vier keer bakken in twee ovens (Rob en Inge nog bedankt!). Het (nog net niet helemaal eind)resultaat van de taart is ook in het fotoboek te bezichtigen.

Opmerkingen:

Helmich de Lange
3 jaar, 10 maanden geleden

Sorry harwin, ik moest toch lachen, hahaha

Anonymized member
3 jaar, 10 maanden geleden

Wat doet Alice hier? http://eurosweb.student.utwente.nl/fotos/schaalmodel-Ebenha%EBzer/161_Vrijdag_19_september_2008_trouwdag.sized.jpg

Alice Ruiter
3 jaar, 10 maanden geleden

shit betrapt, ben net de pan met chocolade topping aan 't leeglikken :P