Het feest kan beginnen in Volvo Ocean Race 08/09

/ /
02 Okt 2008

Het feest kan beginnen in Volvo Ocean Race 08/09

door Daan Sprünken

De eerste wedstrijd is gevaren, als oefening op de in-shore wedstrijd van Zaterdag; de acht boten zijn er klaar voor om een rondje rond de wereld te varen. Ericsson 3 heeft al wel te horen gekregen dat ze elke etappe een punten penalty krijgen in verband met hun kiel. Hard zal er echter ongetwijfeld worden gevaren. En dat levert mooie plaatjes op, te bezichtigen op de officiële website.

Harwin Reemeijer 2 years, 11 months geleden Reageer

En voor wie te lui is om het linkje te klikken, het gaat hier dus om de VO70 boten die de Volvo Ocean Race 2008/2009 (VOR) gaan varen. Zie ook deze foto voor een mooi vergelijkingsplaatje van 7 van de 8 boten (oke 6,5, die gele is half te zien).
Bron: www.SailingAnarchy.com

Thijs Bouten 2 years, 11 months geleden Reageer

Tevens is de race live te volgen via http://www.volvooceanrace.tv/page/Live/

Tomas Jansen 2 years, 11 months geleden Reageer

En als je nog wilt weten hoe ze de laatste dagen voorbereiden op de Delta Lloyd: http://www.geenstijl.tv/2008/10/rutger_bij_de_volvo_ocean_race.html Rutger aan dek van de VO70...Erg leuke muziek er ook bij op de achtergrond.

vehadDdky@koyar.com 2 years, 11 months geleden Reageer

HTML clipboardsohbet sohbet oyun oyun kozmetik ürünleri kozmetik ürünleri chat chat oyunlar oyunlar web tasarım web tasarım kamera kamera seo seo güvenlik kamerası güvenlik kamerası kalem kamera kalem kamera gizli kamera gizli kamera perde perde