Loading...
Menu Login
11 april

Europees Kampioenschap Laser2 dit jaar in Nederland: Makkum

Jeroen Schoenmakers Nieuws Archief

Van 16 t/m 22 juni wordt dit jaar het Europees Kampioenschap Laser2 gehouden in Nederland. Om precies te zijn vanuit Makkum. Na de successen van de eurosboten op het afgelopen wereldkampioenschap (een 4e, 7e en 8e) willen we dit jaar met 4 boten aan de start verschijnen. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Je hoeft niet een ervaren wedstrijdzeiler te zijn om mee te kunnen doen. Als je interesse hebt kijk eens op www.laser2europeans.com of mail naar de zwaardbootcommissie (zwaardcie@euros.nl).

Behalve als zeiler kun je ook op een andere manier deelnemen aan het EK. De organisatie is nog op zoek naar een aantal studenten die het leuk lijkt om te helpen in een rescueboot. Deze boten varen op het water tijdens de wedstrijden om boten die in de problemen raken te helpen. Je komt dan in een boot te zitten met iemand met ervaring dus je hoeft zelf niet perse een rescueboot te kunnen besturen.

Nigel de winnaar van het WK

Behalve het EK worden er ook andere wedstrijden gevaren met de Laser2s. Kijk eens in de vaarkalender en als je interesse hebt stuur dan gewoon een mail naar de zwaardbootcommissie.

Build: registry.gitlab.com/dzeuros/euroszeilen:1.0.46hotfix1
Tijdzone: CEST (+0200)
Taal: nl
Websitethema wijzigen
D. Z. Euros Copyright © 2024