Loading...
Menu Login
27 februari

Fanatiek wedstrijdzeilen met Jaffa

Daan Sprünken Nieuws Archief

Denk jij dat je het wedstrijdteam met jou kennis op het gebied van zeilen kan verrijken? Of ben jij gewoon die persoon die van nature doelbewust, fanatiek en enthousiast doorzet totdat hij zijn doel heeft bereikt? Het Jaffa wedstrijdteam zoekt versterking!

Het is te begrijpen dat het voor sommige mensen in de vereniging een vraag is wat het wedstrijdteam nou eigenlijk inhoud en doet. Dus voor de 1e jaars en overig geïnteresseerden even een "piepklein" berichtje hierover. Ook zijn er deze winter in het wedstrijdteam een aantal personen aangesteld als aanstuurders van het wedstrijdteam, genaamd "het kader". Dit zijn Friso, Tomas, Diederik en ikzelf.

Over het wedstrijdteam: Het wedstrijdteam representeert dat deel van de vereniging dat de uitdaging aangaat om de competitie te verslaan op het gebied van wedstrijdzeilen. Het team doet o.a. mee aan de grote offshore en inshore wedstrijden, zoals de North Sea Regatta, North Sea Race, ONK zeezeilen en nog vele andere wedstrijden in Nederland.

Met behulp van "Jaffa", het snelle zeepaardje van de vereniging, is niks meer onmogelijk. Het snelheidsrecord ligt nu op ongeveer 18 knopen, maar dat kan nog veel sneller en beter!

Jaffa kan dit natuurlijk niet alleen en daarvoor is bemanning nodig. Op dit moment hebben we in principe genoeg bemanning om de wedstrijden te varen. Echter is er altijd wel een plek vrij voor die personen die zich tot het wedstrijdteam voelen aangetrokken.

Als bemanning & lid: - ben je fanatiek en toegewijd - ben je niet bang voor een golfje (zout) water - wil je je inzetten voor jaffa en ben je ook aanwezig bij het klussen - ben je minstens 2 wedstrijden per jaar op jaffa als bemanning/schipper - vaar je enkele trainingsweekenden mee - heb je altijd een goed humeur - hou je van een lekkere stoot adrenaline - en kan je je kennis op het gebied van wedstrijdzeilen(tactiek/trim) verrijken.

Dus denk jij dat je het wedstrijdteam met jou kennis op het gebied van zeilen kan verrijken? Of ben jij gewoon die persoon die van nature doelbewust, fanatiek en enthousiast doorzet totdat hij zijn doel heeft bereikt ?

Neem dan even voor woensdag 5 maart contact met mij op of met een van de andere leden van het kader.

Namens "Het Kader",

Met vriendelijke groet,

Rinse Joustra (voorzitter wedstrijdteam)