Eerste klus in nieuwe loods

/ /
23 Nov 2007

Eerste klus in nieuwe loods

door Daan Sprünken

De loods is nog niet eens af of de eerste klus is al gedaan. Als over een week de oplevering plaats vindt hebben we in ieder geval een mooi groene werkbank in het chemicaliënhok. Kijk voor meer foto's van de bouw in het Nieuwe-loods fotoboek.

Onze boten zijn ondertussen weer in de oude loods aanbeland. Onder de verse Twentse modder zaten ergens onze welbekende groene/gele/blauwe/witte rompen verborgen. Elke maandag kan er nu dus gelukkig weer geklust worden. Het wachten is enkel nog op de foto's van het loodsfeest afgelopen woensdag.

Ons vaarseizoen zit er dus op, maar gelukkig zijn er ergens op de wereld nog boten onderweg om ons van mooie plaatjes te voorzien. PRB met aan boord Vincent Riou (winnaar Vendée Globe 2004) en Sebastien Josse (van ABN AMRO 1 faam) liggen tweede in de Barcelona World Race. Met z'n tweeën rond de wereld in een Open 60 levert natuurlijk mooie foto's op (klik op de foto voor een grotere versie). De koplopers op PAPREC.VIRBAC 2 zijn nog 500 mijl van de Doldrums verwijderd en worden op de hiel gezeten door PRB en Véolia. Meer mooie foto's worden verwacht als ze in de Zuidelijke Oceaan komen.

moniquesnellink@hotmail.com 3 years, 7 months geleden Reageer

LEKKER DING!!

Harwin Reemeijer 3 years, 7 months geleden Reageer

Wat ook errug lekker is, zijn de nieuwste loods foto's!
Check ze hier: http://eurosweb.student.utwente.nl/gallery/nieuwe-loods-2007-11-26 Vrijdag a.s. is de oplevering, dus dan moet onze nieuwe loods helemaal af zijn! Groet, Harwin