Ga Mee!

Helaas is het niet meer mogelijk om je regulier in te schrijven voor het introductieprogramma. Je kunt contact met ons opnemen en dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Ga mee met Euros Zeilen!

Om te zorgen dat je de vereniging kan leren kennen organiseren wij na de Kick-In een gezellig introductieprogramma met een kennismakingsborrel, een introductieweekend en een barbecue. De kennismakingsborrel zal plaatsvinden op 4 september, het introductieweekend op 7-8 september of 14-15 september en de barbecue op 18 september.

De bedoeling van het introductieprogramma is om kennis te maken met zowel het zeilen, de leden en de sfeer bij onze vereniging. De introductieweekenden zullen plaatsvinden in Friesland, waar we zoveel mogelijk boten klaarleggen om lekker te gaan zeilen. We slapen vervolgens 's avonds ook op deze boten. We gaan op vrijdagavond met de trein naar Friesland, en zondagavond zijn we weer terug in Enschede. Tijdens de introductieweekenden gaat ook een Skûtsje mee, aan boord van dit historische vrachtschip is meer dan genoeg plek om te slapen en te borrelen. De kennismakingsborrel en barbecue zullen plaatsvinden in Enschede, op het Universitair Watersportcomplex.

De kosten voor het hele voorjaarsprogramma, inclusief eten bij de kennismakingsborrel en de barbecue bedragen €60,-. Het vervoer naar Friesland is niet bij de prijs voor het weekend inbegrepen. Lid worden van de vereniging is niet verplicht. Meer specifieke informatie krijg je via e-mail na het inschrijven, dus schrijf je hieronder in voor een lekker ontspannen weekend zeilen, een barbecue én een gezellige borrel!
Geïnteresseerd, maar nog niet zeker of je mee wilt?

Lijkt Euros Zeilen je een leuke vereniging, maar weet je nog niet helemaal zeker of je mee kunt of wilt doen met het introductieprogramma? Dan kun je je hieronder geheel vrijblijvend inschrijven voor de interesselijst. We zullen je dan op de hoogte houden van alles wat je wilt weten over het introductieprogramma.


Meteen lid worden

Wanneer je je meteen wilt inschrijven bij Euros, kun je het inschrijfformulier invullen. Deze kun je vervolgens inleveren bij de secretaris. Dit kan persoonlijk, via het postvakje in het sportcentrum, per post naar Auke Vleerstraat 99, 7547 AN Enschede of per mail (ingescand) naar secretaris@euros.nl.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met vocie@euros.nl.


Kun je niet het hele programma?

Mocht je niet mee kunnen tijdens het introductieweekend dan ben je alsnog welkom tijdens de barbecue. De kosten zijn €7,50 voor de barbecue. Kom je liever een andere keer kijken op een borrel, neem dan contact op met vocie@euros.nl.