Alle openbare logboeken

Uit EurosWiki

Dit is het gecombineerde logboek van EurosWiki. U kunt de lijst filteren door een specifiek logboektype te selecteren, of de gebruikersnaam (hoofdlettergevoelig) of paginatitel (tevens hoofdlettergevoelig) in te geven.

Logboeken
  • 30 apr 2022 15:05 Mfverkleij overleg bijdragen heeft de pagina Spektrim aangemaakt (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Spektrim is de manipulatie van de helling van een boot door middel van het verplaatsen van spek. Wordt vaak gebezigd om de gaafheid van de boot wat t...')
  • 26 okt 2021 18:46 Mfverkleij overleg bijdragen heeft Bestand:Konijneneilanden vlag.png geüpload (Een vlag die de konijneneilanden moet representeren. De vlag is oorspronkelijk van Gaatsmeer, maar de vis is vervangen met twee konijnen, die de twee eilanden moet representeren.)
  • 26 okt 2021 18:46 Mfverkleij overleg bijdragen heeft de pagina Bestand:Konijneneilanden vlag.png aangemaakt (Een vlag die de konijneneilanden moet representeren. De vlag is oorspronkelijk van Gaatsmeer, maar de vis is vervangen met twee konijnen, die de twee eilanden moet representeren.)