Overleg:Inleiding (motorboek)

Uit EurosWiki

Beste Schipperscollegeleden en andere lezers,

Het is leuk om na 24 jaar mijn scriptie "Manoevreren op de Motor" op internet terug te vinden. In die tijd bestond er nog geen internet en bestonden computers uit een zaal vol met zoemende kasten, een ponskaartenlezer en een printer. Beeldschermen waren er nog niet, zelfs geen toetsenborden. Wat is er toch veel veranderd. Gelukkig is het manoevreren met ons schip in al die tijd niet echt veranderd. Na twintig jaar was ik laatst terug op de Ebenhaezer en die ademde nog steeds dezelfde sfeer uit. Ik wens jullie allemaal veel vaarplezier en een zonnige toekomst.

Vriendelijke groet, Geurt Stuurman (de eerste auteur van dit motorboek en schipper van de Ebenhaezer van 1980 t/m 1986) 30 november 2007Beste Geurt,

Zoals je al wel begrepen hebt, is het motorboek gescand en is de tekst automatisch herkend. Er staan nog diverse kleine foutjes in, waarvan jij er al weer een aantal hebt uitgehaald. We gebruiken het motorboek nog altijd regelmatig en ieder schipperscollegelid heeft er nog altijd eentje tot zijn of haar beschikking. Je bent ook van harte uitgenodigd om andere toevoegingen en wijzigingen te doen op de EurosWiki. Zoals bijvoorbeeld op de pagina 'Leden Schipperscollege' waarop een historisch overzicht staat met alle leden van het schipperscollege.

Groeten, Willem 30 nov 2007 10:45 (CET)