Uithetwaterhaling: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
k
 
(2 tussenliggende versies door een andere gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
De '''uithetwaterhaling''' is een jaarlijks evenement waarbij alle [[kleine bootjes]] met een hijskraan uit het [[Twentekanaal]] op de bokken worden gehesen. De bok-boot combinaties worden vervolgens één voor één door de [[ERC]] naar de [[loods]] gereden.
+
De '''uithetwaterhaling''' is een jaarlijks evenement waarbij alle [[kleine bootjes]] met een hijskraan uit het [[Twentekanaal]] op de bokken worden gehesen. De bok-boot combinaties worden vervolgens in de [[loods]] gereden. Vroeger gebeurde dit door de [[ERC]] die de boten naar de [[oude loods]] op de [[Campus]] reed.
  
 
De uithetwaterhaling is altijd na afloop van het [[vaarseizoen]] ergens eind oktober / begin november. Na de uithetwaterhaling begint het [[klusseizoen]].
 
De uithetwaterhaling is altijd na afloop van het [[vaarseizoen]] ergens eind oktober / begin november. Na de uithetwaterhaling begint het [[klusseizoen]].
  
[[categorie:Euros Woord]][[categorie:evenement]]
+
== Zie ook ==
 +
* [[Tewaterlating]]
 +
* [[Klusseizoen]]
 +
 
 +
[[categorie:Euroswoord]] [[categorie:evenement]]

Huidige versie van 7 feb 2015 om 12:33

De uithetwaterhaling is een jaarlijks evenement waarbij alle kleine bootjes met een hijskraan uit het Twentekanaal op de bokken worden gehesen. De bok-boot combinaties worden vervolgens in de loods gereden. Vroeger gebeurde dit door de ERC die de boten naar de oude loods op de Campus reed.

De uithetwaterhaling is altijd na afloop van het vaarseizoen ergens eind oktober / begin november. Na de uithetwaterhaling begint het klusseizoen.

Zie ook