Oxaalzuur: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
'''Oxaalzuur''' wordt gebruikt in schoonmaakproducten als reinigers. Oxaalzuur is heel geschikt om de hardnekkige gele aanslag van de rompen van boten te verwijderen. Vooral op boten met witte rompen zoals [[Jaffa]] en [[Jonkie]] valt dit op. Zowel watersportwinkels als de bouwmarkt (kijk eens in het HG schap) zouden dit moeten hebben. Het wordt ook wel "ontweringswater" genoemd.
+
'''Oxaalzuur''' wordt gebruikt in schoonmaakproducten als reinigers. Oxaalzuur is heel geschikt om de hardnekkige gele aanslag van de rompen van boten te verwijderen. Vooral op boten met witte rompen zoals [[Jaffa]], [[Jonkie]] en [[De Witte Draeck]] valt dit op. Zowel watersportwinkels als de bouwmarkt (kijk eens in het HG schap) zouden dit moeten hebben. Het wordt ook wel "ontweringswater" genoemd.
  
 
[[categorie:Kluswiki]][[categorie:jaffa]]
 
[[categorie:Kluswiki]][[categorie:jaffa]]

Versie van 9 jan 2022 12:52

Oxaalzuur wordt gebruikt in schoonmaakproducten als reinigers. Oxaalzuur is heel geschikt om de hardnekkige gele aanslag van de rompen van boten te verwijderen. Vooral op boten met witte rompen zoals Jaffa, Jonkie en De Witte Draeck valt dit op. Zowel watersportwinkels als de bouwmarkt (kijk eens in het HG schap) zouden dit moeten hebben. Het wordt ook wel "ontweringswater" genoemd.