Oxaalzuur: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
 
(2 tussenliggende versies door 2 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Reinigers op basis van oxaalzuur zijn heel geschikt om de hardnekkige gele aanslag van de rompen van boten te verwijderen. Zowel watersportwinkels als de bouwmarkt (kijk eens in het HG schap) zouden dit moeten hebben.
+
'''Oxaalzuur''' wordt gebruikt in schoonmaakproducten als reinigers. Oxaalzuur is heel geschikt om de hardnekkige gele aanslag van de rompen van boten te verwijderen. Vooral op boten met witte rompen zoals [[Jaffa]], [[Jonkie]] en [[De Witte Draeck]] valt dit op. Zowel watersportwinkels als de bouwmarkt (kijk eens in het HG schap) zouden dit moeten hebben. Het wordt ook wel "ontweringswater" genoemd.
  
[[categorie:Kluswiki]]
+
[[categorie:Kluswiki]][[categorie:jaffa]]

Huidige versie van 9 jan 2022 om 13:52

Oxaalzuur wordt gebruikt in schoonmaakproducten als reinigers. Oxaalzuur is heel geschikt om de hardnekkige gele aanslag van de rompen van boten te verwijderen. Vooral op boten met witte rompen zoals Jaffa, Jonkie en De Witte Draeck valt dit op. Zowel watersportwinkels als de bouwmarkt (kijk eens in het HG schap) zouden dit moeten hebben. Het wordt ook wel "ontweringswater" genoemd.