Overleg categorie:Woordenboek: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
Regel 1: Regel 1:
Wat is het verschil tussen het Woordenboek en de Euros Woorden categorie? Volstaat één categorie niet aangezien enige betekenis buiten Euros niet relevant kan zijn?
 
  
Goede vraag Daan. Volgens mij is een echt Euros woord duidelijk iets anders. Een Euros woord is een heel specifiek woord dan een heel bijzondere Euros betekenis heeft zoals [[brievenbus]], maar niet [[zwemtrapje]] of [[vlieger]]. In het woordenboek moeten alle woorden, evenmenten en mensen, maar geen uitspraken, havens, plaatsen en recepten.
 
 
Ik denk dat Willem de reactie hierboven heeft geantwoord? Ik begrijp het verschil tussen een Euros woord en een NL woordenboek woord wel. Zijn we echter van plan om het hele/halve NL woordenboek te beschrijven? Dat lijkt me niet. Volgens mij is het dan logischer om gewoon 1 "Euros Woordenboek" categorie te maken, met daarin alle worden die wij vinden dat in ons woordenboek moeten komen. Ik bedoel dus te zeggen dat ik alle Woordenboek woorden automatisch Euroswoorden vind, anders stonden ze niet in het woordenboek van de Euros wiki. Kortom: als je het zo redeneert is het 1 categorie en ben ik het, voor de verandering, met Daan eens :-P--[[Gebruiker:Harwin|Harwin]] 13 dec 2006 22:41 (CET)
 

Versie van 18 okt 2007 15:01