I-VaRa: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
 
Regel 1: Regel 1:
Een '''I-VaRa''' is een '''I'''nstructieevenement met [[Raaskal|'''Ra'''askal]] en de '''Va'''rianta [[de Witte Draeck]] als opvolger van de [[JORT-I]]. Als er ook een of meerdere [[Laser 2]]'s meegaan, wordt het een '''I-VaRaLa'''. Het is een meer tourgeorienteerd weekend dan een [[zeilcursus]] en start in [[Akkrum]]. Er wordt instructie gegeven op het niveau van de deelnemers volgens het [[Euros ID]].
+
Een '''I-VaRa''' is een '''I'''nstructieevenement met [[Raaskal|'''Ra'''askal]] en de '''Va'''rianta [[De Witte Draeck]] als opvolger van de [[JORT-I]]. Als er ook een of meerdere [[Laser 2]]'s meegaan, wordt het een '''I-VaRaLa'''. Het is een meer tourgeorienteerd weekend dan een [[zeilcursus]] en start in [[Akkrum]]. Er wordt instructie gegeven op het niveau van de deelnemers volgens het [[Euros-ID]].
 +
 
 +
[[categorie:Euroswoord]] [[categorie:evenement]]

Huidige versie van 19 aug 2016 om 15:06

Een I-VaRa is een Instructieevenement met Raaskal en de Varianta De Witte Draeck als opvolger van de JORT-I. Als er ook een of meerdere Laser 2's meegaan, wordt het een I-VaRaLa. Het is een meer tourgeorienteerd weekend dan een zeilcursus en start in Akkrum. Er wordt instructie gegeven op het niveau van de deelnemers volgens het Euros-ID.