XXL: verschil tussen versies

Uit EurosWiki
k
 
(4 tussenliggende versies door 2 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
De oorspronkelijke werknaam van het project met als doel een grote zeezeiler te kopen.
+
'''XLL''' is de oorspronkelijke werknaam van het project met als doel een grote zeezeiler te kopen of bouwen. De naam XXL beschrijft de boot waar we naar op zoek waren, iets vergelijkbaar met een X (sportief merk zeiljachten), maar dan met nog wat extra eisen: een '''X''' e'''X'''tra '''L'''arge.
  
Op de ALV van 12 oktober 2005 werd de [[Figaro|Figaro commissie]] opgericht die het mandaat kreeg een XXL te kopen. De commissie kreeg deze naam omdat ze in eerste instantie een Figaro wilden kopen.
+
Na een aantal jaren plannen maken en deze om financiele redenen niet uitvoeren, werd op de ALV van 12 oktober 2005 de [[Figaro commissie]] opgericht die het mandaat kreeg een XXL te kopen. De commissie kreeg deze naam omdat ze in eerste instantie een Figaro wilden kopen.
 
De Figaro commissie heeft op de ALV van 14 december 2005 voorgesteld de [[Jaffa|One-Off Jaffa]] te kopen. Dit voorstel is aangenomen waarmee de eerste XXL Jaffa een feit was.
 
De Figaro commissie heeft op de ALV van 14 december 2005 voorgesteld de [[Jaffa|One-Off Jaffa]] te kopen. Dit voorstel is aangenomen waarmee de eerste XXL Jaffa een feit was.
  
[[Categorie:Euros Woord]][[Categorie:Boot]][[Categorie:Commissie]]
+
== Zie ook ==
 +
* [[Figaro commissie]]
 +
[[Categorie:Euroswoord]][[Categorie:Boot]][[Categorie:Commissie]][[categorie:jaffa]]

Huidige versie van 7 feb 2015 om 12:36

XLL is de oorspronkelijke werknaam van het project met als doel een grote zeezeiler te kopen of bouwen. De naam XXL beschrijft de boot waar we naar op zoek waren, iets vergelijkbaar met een X (sportief merk zeiljachten), maar dan met nog wat extra eisen: een X eXtra Large.

Na een aantal jaren plannen maken en deze om financiele redenen niet uitvoeren, werd op de ALV van 12 oktober 2005 de Figaro commissie opgericht die het mandaat kreeg een XXL te kopen. De commissie kreeg deze naam omdat ze in eerste instantie een Figaro wilden kopen. De Figaro commissie heeft op de ALV van 14 december 2005 voorgesteld de One-Off Jaffa te kopen. Dit voorstel is aangenomen waarmee de eerste XXL Jaffa een feit was.

Zie ook